10 Jaar PCM - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

10 Jaar Porsche Centrum Maastricht

10 jaar Porsche Centrum Maastricht. Vier het mee op zaterdag 11 en zondag 12 december.

In 2011 kreeg de provincie Limburg voor het eerst een eigen Porsche locatie. In een bestaand dealerpand aan de Afrikalaan 41 te Maastricht-Airport opende destijds Porsche Service Centrum Limburg haar deuren. Het bleek de start van een succesverhaal waarbij, met enige ironie, het juist de uitstekende service was die ervoor zorgde dat exact dat woord uit de naam verdween: het Service Centrum groeide al in 2014 door tot een volledig Porsche Centrum Maastricht. Slechts twee jaar later werd met een prachtig nieuw pand, gebouwd op de naastgelegen Afrikalaan 37, een volgende mijlpaal bereikt, tevens het startschot voor het ontstaan van de indrukwekkende PGZ Premium Car Boulevard in de jaren die volgden.

Op zaterdag 11 en zondag 12 december nodigen wij u uit om met ons te komen proosten op dit prachtige 10-jarige jubileum. Tijdens dit feestelijke weekend stellen wij u graag onze locatie, onze mensen en onze bedrijfsactiviteiten voor.

Neem een exclusief kijkje achter de schermen
U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in onze werkplaats, waar onze monteurs u door middel van korte workshops kennis laten maken met een aantal van hun werkzaamheden en de technologie die in een Porsche zit. Want hoe ziet het Hybride-systeem er nu precies uit? Wat valt op aan een modern motorblok? Wat kun je allemaal zien en doen zodra de onderzijde van een Porsche zichtbaar wordt? Bent u benieuwd naar andere zaken? Onze monteurs beantwoorden met veel passie en kennis graag al uw vragen. Hetzelfde zal onze Motorsport-specialist doen, door u alle ins en outs van de #TeamPGZ Porsche 911 GT3 Cup racewagen uit de officiële Porsche Carrera Cup Benelux te vertellen.

Porsche Centrum Maastricht
In onze showroom vindt u naast alle actuele Porsche modellen ook aanvullende kennis van het Porsche Exclusive Manufaktur label; Porsche Centrum Maastricht is slechts één van twee dealers in Nederland die zich hier partner van mag noemen. Bovendien presenteren wij u een éxtra grote collectie Porsche Approved Occasions, uiteraard voorzien van het speciale Porsche Approved garantielabel. Wordt dit hét weekend waarin u uw Porsche droom waar gaat maken? Ook staan onze Driving Experience instructeurs voor u klaar om u, op basis van beschikbaarheid, kort de geweldige (rij)eigenschappen van een van onze modellen te laten ervaren. In de speciale Kids Corner worden ook de kleinste fans vermaakt.

Wij kijken uit naar uw komst tijdens dit feestelijke Porsche-weekend.


Openingstijden
Zaterdag 11 december: 09:30 - 17:30 uur
Zondag 12 december: 09:30 - 16:30 uur