Road Trip Ready

Nu de lente is begonnen en de temperaturen stijgen is het perfecte moment aangebroken om uw Porsche Road Trip Ready te maken voor het nieuwe seizoen. Met onze speciale Lentecheck schudt uw Porsche de winter van zich af en bent u helemaal klaar voor onbezorgd en zonnig rijplezier.

Lentecheck

  • Airco-inspectie (antibacteriële reiniging en vullen)
  • Bandenspanning-check
  • Vloeistof controle¹
  • Uitgebreide reiniging van het interieur
  • Grondige wasbeurt en exterieurreiniging²

 Voor deze lentecheck rekenen wij € 399,- incl. BTW en bieden u kosteloos onze haal- & brengservice aan. Wij halen uw auto op een afgesproken dag en tijdstip op en brengen uw auto weer terug na het uitvoeren van de lentecheck. Handig toch?

Klik hier om een afspraak te maken
¹ Indien er olie bijgevuld moet worden ontvangt u hier een offerte voor, alle andere vloeistoffen zijn inbegrepen in de prijs.
² Indien wij tijdens de reinigingsbeurt kleine beschadigen aantreffen maken wij u graag een scherpe offerte om deze ook te herstellen.

ProTech Midden-Brabant

De lentecheck is optioneel aan te vullen met een ProTech behandeling. Deze behandeling beschermt uw Porsche tegen agressieve invloeden van vervuiling, insecten, harsen en Uv-stralen.

Na het wassen van uw auto wordt met speciale klei het laatste stof en vuil van uw lak verwijderd. Door vervolgens de lak intensief te reinigen en te polijsten gaat uw lak weer glanzen als nieuw³. Deze glans beschermen én versterken we met een speciale ProTech 3D+ behandeling. Dankzij deze beschermlaag zal uw lak minder snel beschadigen, minder last hebben van weersinvloeden en is uw Porsche bovendien eenvoudiger schoon te houden.

Laat u samen met een Lentecheck ook deze lakbehandeling uitvoeren? Dan bieden wij u de combinatie van Lentecheck en ProTech aan voor het actietarief van € 799,- incl. BTW. Uiteraard inclusief gratis haal- en brengservice.

Klik hier om een afspraak te maken

³ Vinden we tijdens het reinigen kleine beschadigingen in uw lak of plaatwerk, dan maken wij u graag een scherpe offerte om deze meteen te herstellen.

Bandenwissel

Om optimaal te kunnen genieten van uw Porsche is het goed om uw banden regelmatig te onderhouden. Hierdoor creëert u betere prestaties en hoger rijcomfort. Maar daarnaast verlengt u de levensduur van uw banden en rijdt u met een veilig gevoel rond. Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Maak dan nu een afspraak in onze werkplaats.


RIVM Maatregelen

Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. Wij verzoeken u vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan.

Ook onze monteurs nemen wanneer zij aan uw Porsche werken alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast wordt uw Porsche na de werkzaamheden volledig nagelopen en nemen we de handgrepen, het stuur en de versnellingspook extra af om de risico’s te beperken. Onze chauffeurs werken met handschoenen en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken. Lees meer over onze RIVM maatregelen. 

Road Trip Ready?

Tequipment

Maak van ‘een’ Porsche ‘uw’ Porsche met diverse accessoires. Zo maakt u uw Porsche helemaal naar wens voor elk seizoen. In de Porsche Tequipment accessoire zoeker vindt u onder andere; velgen, dak dragers en indoorhoezen voor elk type Porsche.

Bekijk tequipment mogelijkheden

Afspraak maken werkplaats

Road Trip Ready? Plan nu een afspraak voor de lentecheck en/ of het wisselen van uw banden in onze werkplaatsplanner. Vul uw kenteken, kilometerstand en voorkeur dealer in (Eindhoven of Maastricht) en plan een afspraak online. U ontvangt daarna een bevestiging per e-mail.

Maak werkplaatsafspraak

Porsche Shop

Niet alleen uw Porsche moet klaar zijn voor het seizoen, u ook! Daarvoor vindt u alles voor in de Porsche Shop. Hier vindt u alles van Porsche, van sleutelhanger tot koffersets en van glazen tot speelgoed.

Bekijk Porsche Shop