Porsche Ice Experience

Een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte! Al jaren de ongekroonde koningin van onze Porsche Driving Experiences: de Porsche Ice Experience in Levi, Finland.

In het Noorden van Finland, 300 kilometer boven de poolcirkel, op een bevroren meer in de provincie Lapland, staan met spikes geprepareerde Porsches klaar voor een waanzinnige ervaring op het ijs. Tijdens een 5-daagse reis wordt gecontroleerd driften uw tweede natuur en rijdt u 3 volle trainingsdagen onder de meest uitdagende omstandigheden in de nieuwste Porsches. Werkelijk alles is tijdens de Porsche Ice Experience fantastisch verzorgd. U vliegt naar Levi en overnacht in een schitterend en karakteristiek hotel, prachtig gelegen op een berghelling met uitzicht over Levi.

Porsche biedt een viertal programma’s met elk een eigen moeilijkheidsgraad, variërend van de instaptraining ‘Ice Intro’, tot het prestatiegerichte ‘Ice Force Pro’. Ervaring heeft ons geleerd dat het instapprogramma, Ice Intro, vaak gemakkelijk werd doorlopen. Daarom bieden wij dit programma niet aan en adviseren wij om te starten met het programma ‘Ice Experience’.

Ice Experience
Het programma ‘Ice Experience’ is de perfecte training voor een eerste ijs ervaring. In een ontspannen setting, met veel professionele begeleiding, leert u op gevarieerde parcours de diverse technieken van het driften en ijsrijden. Tijdens de Ice Experience training wordt er gereden in Porsches met 1.5 mm spikes op de banden. U start als beginner, maar u zal uzelf verbazen welk niveau uw rijvaardigheid op sneeuw en ijs in deze korte tijd bereikt. Bij terugkomst in de Benelux zou u willen dat hier elke dag sneeuw ligt!

Ice Force
Heeft u tijdens het programma ‘Ice Experience’ de technieken van het sneeuw- en ijsrijden onder de knie gekregen en smaakte deze reis naar meer? Dan is Ice Force hét programma voor u. De tijdens Ice Experience geleerde technieken kunnen worden toegepast op grotere parcours, waarbij de uitdaging groter is, de snelheden hoger zijn en u uitgedaagd wordt om diverse technieken gecombineerd uit te voeren om het parcours zo snel mogelijk af te leggen. De ideale racelijn op het ijs wordt steeds belangrijker. Daarnaast is er meer grip beschikbaar omdat er met langere spikes gereden wordt, zijn de groepen kleiner en is het aantal instructeurs per groep hoger. Kortom, onverminderd leuk en leerzaam, maar wel een tandje serieuzer en voor diegene die hun rijvaardigheden naar een nog hoger niveau willen tillen. 

Ice Force Pro  
Voor de echte sneeuw en ijs experts biedt Porsche een speciaal Ice Force Pro programma. Het summum op het gebied van ijsrijden, de hoogste moeilijkheidsgraad en de grootste uitdaging die Porsche in Finland te bieden heeft. Deelname is dan ook alleen mogelijk na een succesvolle afronding van het Ice Force programma. U rijdt hier vaak met modellen uit het topsegment van Porsche, waaronder bijvoorbeeld de 911 GT3 of echte Cup auto's. Vaak zijn deze Porsches voorzien van competitiespikes zoals die ook in de rallysport gebruikt worden. Hiermee heeft u een gripniveau en bereikt u snelheden, die u nooit op sneeuw en ijs voor mogelijk heeft gehouden. U zult merken, bij dit programma gaan de instructeurs tot het uiterste en gebruiken zij alle mogelijke middelen, waaronder analysetechnieken uit de autosport, om het laatste beetje snelheid uit u en de Porsche te halen.

Contact
Interesse om mee te gaan naar het hoge Noorden en vijf dagen te genieten van de ultieme Porsche ervaring? Download dan de Porsche24 App en/ of vul het onderstaande contactformulier, geheel vrijblijvend, in. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en u voorzien alle informatie, prijzen en beschikbaarheid. Let op: onze Ice Experience ieder jaar opnieuw uitverkocht, dus registreer op tijd uw interesse en eventuele deelname. 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy