EVENT: Porsche Kids Rally

- Maastricht-Airport,

Dankzij het grote succes van de Porsche Kids Rally afgelopen jaar is deze ook in 2018 weer een feit. Op zaterdag 7 en zondag 8 juli kunt u als (groot)ouder rekenen op twee onvergetelijke dagen samen met uw (klein)kind.

Ook dit jaar staat uiteraard de jonge navigator weer centraal en wordt er weer de grootst mogelijke zorg besteed aan een onvergetelijk weekend voor kind én ouder. Het concept is ongewijzigd: de eigenaar bestuurt zijn Porsche en z'n jonge co-piloot navigeert en bepaalt de richting naar de finish. Met uitdagende proeven, nieuwe spannende elementen en prachtige routes belooft de Porsche Kids Rally wederom een prachtig weekend te worden.

De route willen we graag nog geheim houden, maar we kunnen u wel vast verklappen dat deze in het midden van het land zal zijn. Het inschrijfgeld per equipe – dus de bestuurder en één rijbewijsloze navigator – blijft ongewijzigd € 795,- inclusief de overnachting en feestavond voor het equipe, alle maaltijden en de rallybenodigdheden.

Op vrijdag 4 mei start de inschrijving in Porsche24. Een initiatief dat Porsche rijders beloont voor rijden en deelname aan events. Uw toegang tot Porsche24 is de Porsche24 app – vol events, rijtrainingen, de mooiste routes, het laatste Porsche nieuws en bijzondere verrassingen. Mocht u nog geen Porsche24 member zijn, download dan nu de app en bemachtig als eerste een startnummer voor de Porsche Kids Rally 2018.

Maak kennis met Porsche24 en installeer de app.
Volg onderstaande stappen om de app te downloaden en u aan te melden.

  • Ga met uw mobiele telefoon naar Porsche.nl/p24app
  • Download de app voor uw Apple iOS of Android toestel
  • Volg de stappen in de app om uw registratie te voltooien


Aftermovie Porsche Kids Rally 2017: