Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Open dag werkplaats

Destination: New job bij
Porsche Centrum Maastricht

1 oktober 2022 | 10:00-15:00 uur
(vrije inloop)

Porsche Centrum Maastricht is dé Porsche dealer van Limburg. Als één van de acht officiële erkende Porsche dealers van Nederland komen passie, persoonlijkheid en topkwaliteit bij ons samen voor de aanschaf en service van een Porsche. En sinds 2017 mogen wij ons trots official Porsche Exclusive Manufaktur Partner noemen. Wij vertalen de ideeën van onze klanten naar de auto, alles in het streven van exclusiviteit.  

Destionation: New job
Zijn sportwagens helemaal jouw ding en heb je een passie om hieraan te sleutelen? Dan bieden wij je een uniek inkijkje in onze veelzijdige werkplaats en wie weet binnenkort jouw nieuwe werkplek! 

Kijk mee met onze monteurs en misschien wel je toekomstige collega’s, of loop even mee met onze Schadespecialisten of Service Adviseurs. Naast een rondleiding in onze huidige werkplaats, vertellen we je ook graag meer over de toekomst. Kortom, een geweldige ervaring om ons bedrijf, onze medewerkers en moderne werkplaats van Porsche Centrum Maastricht te leren kennen. 

Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan via www.porschecentrummaastricht.nl/opendag

We maken graag kennis met jou! 

porsche-maastricht-pand.jpg
porsche-4-1-klein.jpg
ps22pwsid0001-rgb-klein.jpg

Vacatures Porsche Centrum Maastricht

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn dé Porsche dealers van Limburg en Noord-Brabant. Ter versterking van ons team zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je nieuwsgierig naar alle openstaande vacatures? Bekijk ze hier!

Over ons

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ. Dé specialist in het premium automotive segment van Limburg Noord-Brabant. Hier komt passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. Bij ons kan iedereen terecht voor een ruim aanbod van nieuwe Porsches en Porsche Occasions, service en onderhoud. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

Alvast je toekomstige collega's ontmoeten? Dat kan hier