Porsche Classic Check

Met de Classic Check weet u binnen 1 uur waar u aan toe bent. Uw Porsche wordt door onze experts volledig nagelopen en gecontroleerd. Tijdens de Classic Check wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het chassis; schokdempers, ophanging, remmen en banden
  • De buitenkant: ruitenwissers, ruitensproeiers en verlichting
  • Het interieur: ventilatie, ontdooisysteem en verwarming
  • De motor: controle van alle vloeistofniveaus en het uitlaatsysteem

Ook verifiëren wij of o.a. de motor en versnellingsbak nog origineel zijn. Deze gegevens bevestigen wij aan u middels een officieel geboortecertificaat. Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check een afspraak voor een onderhoudsbeurt maakt, wordt deze gecrediteerd op de factuur (t.w.v. € 149,-). Wilt u geen Classic Check maar wel een geboortecertificaat dan kost u dit € 149,-. 

Door uw ervaringen vervolgens te combineren met onze kennis, wordt de beste zorg voor uw Porsche gegarandeerd. Een afspraak plannen kan via de online werkplaatsplanner of telefonisch via +31 (0) 43 8000 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.

Meer Porsche Classic

Classic Radio Navigatie

Klassiek ontmoet moderne technologie. Porsche Classic introduceert een radio- en navigatiesysteem voor alle klassieke modellen. Achter het klassiek ogende bedieningspaneel bevindt zich de nieuwste radio- en navigatietechnologie. Het 3,5-inch touchscreen verraad reeds aan de buitenkant dat dit niet een ouderwets radio- en navigatiesysteem is. €1.204,-

Informatie & bestellen

356 Elektrische Kinderauto

Een 356 voor uw kinderen tussen 3 en 5 jaar. Deze Porsche elektrische kinderauto heeft het design van de klassieke 356. De speciale rubberen banden rijden geluidsarm, ook bij de topsnelheid van 4 km/u. Deze elektrische kinderauto heeft een digitale schakeling met vooruit- en achteruitversnelling. De Porsche kinderauto heeft een TUV-keurmerk en komt inclusief acculader. €366,30

Informatie & bestellen