Porsche Approved Garantie l Porsche Centrum Maastricht - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Approved Garantie

Bent u op zoek naar een tweedehands Porsche? Alle Porsche Approved Occasions van Porsche Centrum Maastricht zijn voorzien van het Porsche Approved Garantie label. Met deze garantie kunt u genieten van een technisch perfecte auto een puur rijplezier.

111-puntencheck
Bij Porsche zijn we overtuigd van de kwaliteit van onze sportwagens, ook bij alle Porsche Approved Occasions. Alle occasions van Porsche Centrum Maastricht zijn voorzien van het Porsche Approved Garantie label. Hiermee bent u verzekerd dat uw tweedehands Porsche waardige service en preparatie heeft ondergaan en voldoet aan de standaarden zoals u deze van ons zou verwachten.

De graadmeter is ons technisch keuringsrapport: de 111 puntencheck. Hierbij wordt de tweedehands Porsche op 111 punten gecheckt. Van ABS tot aan de banden, de ruitenwissers tot aan de gordels, niets zal aan de aandacht van onze monteurs ontsnappen. Bij eventuele reparaties worden uiteraard uitsluitend originele Porsche onderdelen gebruikt.

Geniet van elke kilometer
Porsche biedt met de Porsche Approved Garantie een garantie, die perfect op een Porsche is afgestemd. Hiermee rijdt u met een gerust hart de toekomst tegemoet. Met de Porsche Approved Garantie garanderen wij:

  • Wereldwijde dekking
  • U kunt de Porsche Approved Garantie verlengen met een looptijd naar keuze van 12 tot 36 maanden.
  • Dekking van alle onderdelen
  • Geen eigen risico
  • Inclusief alle arbeidsuren en materiaalkosten tot de dagwaarde van de auto
  • Zonder kilometerbeperking tijdens looptijd
  • Dekking voor elke Porsche tot 14 jaar
  • Alleen originele Porsche onderdelen
  • Vlotte afhandeling
  • Verlengbaar en overdraagbaar bij particuliere verkoop of binnen de Porsche handelsorganisatie

Porsche Approved Garantie verlengen
Uiteraard valt niet alles onder de Porsche Approved Garantie, optische en akoestische veranderingen, evenals ouderdom en slijtage gevoelige onderdelen, zijn geen gebruiken en daarom van garantie uitgesloten. Het is daarom belangrijk om uw auto regelmatig te onderhouden door een officiële Porsche dealer zoals Porsche Centrum Maastricht. Op onze website vindt u alles over de uitgebreide voorwaarden en de mogelijkheden om de Porsche Approved Garantie te verlengen.

Contact
Bent u op zoek naar een Porsche Approved Occasion? Bekijk dan ons Porsche Approved Occasion aanbod van Porscche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht. Heeft u interesse in een Porsche Approved Garantie, het verlengenen van de Porsche Approved Garantie of wilt u vrijblijvend aanvullende informatie? Neem dan contact op met onze Service Adviseurs via: + (0) 438 000 911.