Winterwielensets - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 17:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u
Zondag Gesloten

 

Modellen

Winterwielensets

De temperaturen gaan weer dalen, de regen wordt heviger en winterse maanden zijn slechts weken van ons verwijderd. Een goed moment om op tijd te beschikken over de juiste winterbanden, want het seizoen is één van de factoren waar de banden van uw Porsche op afgestemd dienen te worden.

Bij Porsche Centrum Maastricht staan we dan ook garant voor de zorg van uw Porsche, zodat u het beste uit uw Porsche kunt halen. Om u de beste service te bieden kunt u vanaf 15 oktober tot en met 15 januari profiteren van onze winterwielenset-actie.

Aanschaf tussen
15 okt – 15 nov: 15% korting op de complete set
15-nov – 15 dec: 10% korting op de complete set
15 dec – 15 jan: 5% korting op de complete set

Bekijk alle winterwielensets per model

Wanneer u een complete winterwielenset aanschaft, slaan wij uw overige set één jaar gratis op in het bandenhotel van Porsche Centrum Maastricht, waar deze tevens is verzekerd tegen brand en diefstal. Daarnaast is uw eerstvolgende bandenwissel kosteloos. 

Contact
Heeft u een nieuwe winterwielenset nodig? Neem contact op met Porsche Centrum Maastricht. Bent up zoek naar winterbanden zonder velgen? Wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199 AH Maastricht-Airport
Telefoonnummer: 043 8000 911
E-mail: info@porschecentrummaastricht.nl