Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Totaal aanbod

Porsche Modellen

Alle Porsche modellen, uitvoeringen en specificaties vind je op de website van Porsche Centrum Maastricht. 

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ en zijn dé officiële Porsche dealers voor Noord-Brabant en Limburg. Bij Porsche Centrum Maastricht hebben wij een ruim aanbod aan Porsche modellen. Heeft u interesse om een tweedehands Porsche te kopen? Dan bent u bij Porsche Centrum Maastricht ook aan het juiste adres. Ons team van specialisten staat voor u klaar.  

Lees hieronder meer over de verschillende Porsche modellen.

Bekijk alle Porsche modellen


cayenne-turbo-1-chasseveld-breda-min.jpg

Porsche Cayenne

Een sportwagen pur sang. De Porsche Cayenne en de Cayenne Coupé: beide inspireren door hun markante verschijning en overtuigende performance met maximaal 5 zitplaatsen – en of u nu liever samen met vrienden in de Cayenne aan uw volgende avontuur begint of dat u valt voor de iconische contouren van de Coupé, laten we over aan uw persoonlijke smaak. Maar één ding geldt uiteraard ook voor onze twee grootste modellen: elke Porsche is in de eerste plaats een sportwagen.

Meer over de Porsche Cayenne


Porsche Macan

Een compacte SUV die sportiviteit, design en praktisch gebruiksgemak onlosmakelijk met elkaar verbindt: de Porsche Macan. Voor comfort in het dagelijks leven.

Meer over de Porsche Macan


macan-3-cromvoirt-min.jpg
panamera-4s-s-hertogenbosch-2-min.jpg

Porsche Panamera

Een sportwagen voor 4 personen? Met een indrukwekkende performance en veel comfort? Met een voor Porsche typische dynamiek en tegelijkertijd een hoge efficiency? Velen hielden het voor onmogelijk, anderen vonden het getuigen van lef. We stelden onszelf al vroeg deze vraag: "Moet een sportieve limousine er eigenlijk wel uitzien als een limousine?" De Porsche Panamera beantwoordt deze vraag opnieuw met een ondubbelzinnig nee. In drievoud.

Meer over de Porsche Panamera


Porsche Taycan

Soul, electrified. De ziel heeft vele facetten. Ze is veranderlijk en constant in beweging. Bij de Porsche Taycan laat ze zich zien door een glimlach die een maximum aan enthousiasme uitstraalt. Of door de drang naar vrijheid achter het stuur van de nieuwe Taycan Cross Turismo, die zich ook buiten de gebaande paden thuis voelt.

Meer over de Porsche Taycan 


taycan-breda-3-min.jpg
911-kasteel-asten-heusden-2-min.jpg

Porsche 911

Een tijdloos design, eigentijds geïnterpreteerd. Het onmiskenbare silhouet van de 911 wordt gevormd door zijn iconische flyline. Deze is sinds 1963 nauwelijks veranderd en kenmerkt het DNA van alle Porsche modellen. Uiteraard ook dat van de Cabriolet en Targa modellen van de 911.

Meer over de Porsche 911


Porsche Boxster 

Toen de Porsche Boxster in 1996 de weg veroverde, wist hij met zijn enorme vrijheidsdrang te verrassen. De lichte en agile signatuur doet denken aan de racewagens met middenmotor. Het gevoel van rijden met open dak heeft hij telkens opnieuw gedefinieerd.

Meer over de Porsche Boxster


boxter-918-cabrio-breda-3-min.jpg
cayman-demo-3-min.jpg

Porsche Cayman

De Porsche Cayman laat zijn daden spreken. Sportieve, uiteraard. Als bochten verslindende coupé vertegenwoordigt hij zijn standpunt ver weg van modetrends en vierbaans uitvalswegen. In de stad. Of op het circuit. Maar altijd met een sporthart in het midden.

Meer over de Porsche Cayman


Vrijblijvende proefrit of offerte

Heeft u vragen over een van onze Porsche modellen of heeft u hulp nodig bij de zoektocht naar de Porsche van uw dromen? Onze Verkoop Adviseurs helpen u hier graag bij.


Uiteraard is het ook mogelijk om een proefrit te maken in een van onze Porsche modellen. 


Plan een proefrit


U bent ook welkom bij ons in de showroom. Bekijk onderstaande contactgegevens: 

Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199 AH Maastricht-Airport
Telefoonnummer: (0) 43 8000 911
E-mail: info@porschecentrummaastricht.nl


Porsche Centrum Eindhoven
De Scheper 305
5688 HP Oirschot
Telefoonnummer: (0) 888 911 911
E-mail: info@porschecentrumeindhoven.nl