Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Advanced Driver Training

Wilt u op de hoogte worden gehouden van alle actuele evenementen, rijtrainingen, de mooiste routes en het laatste Porsche nieuws? Download dan de Porsche24 app!

Porsche Advanced Driver Training
Elke Porsche bezitter weet dat een Porsche speciaal is en dat geldt in het bijzonder voor het prestatieniveau. Met zijn goede rijdynamiek en strakke wegligging vraagt een Porsche erom om dagelijks gebruikt te worden. Om hier optimaal en op een veilige manier van te kunnen genieten, zijn er de Porsche Advanced Driver Trainingen.

De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn 3 uur durende 1-op-1 rijtrainingen. Uw instructeur leert u om alle capaciteiten van uw Porsche optimaal te benutten en het vermogen te beheersen in dagelijkse situaties. U zoekt de dynamische grenzen van uw Porsche op, maar dan wel rekening houdend met de weersomstandigheden en andere weggebruikers.

Uw instructeur wijst u er ook op onder welke omstandigheden de assistentiesystemen van uw Porsche u kunnen ondersteunen – niet alleen in situaties waar het er om gaat, maar ook bij het ervaren van maximaal rijplezier. De Porsche Advanced Driver Trainingen zijn dan ook dé manier om het beste uit uw Porsche en uzelf te halen – een rijtraining om nooit te vergeten.

Prijs Porsche Advanced Driver Training
De Porsche Advanced Driver Training krijgt u cadeau bij aankoop van een nieuwe Porsche. Tegen inlevering van deze voucher kunt u een training volgen in uw eigen Porsche. De Porsche Advanced Driver trainingen zijn ook te bestellen. De prijs voor een 3 uur durende training bedraagt € 395,-. Cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook!

Porsche Advanced Driver Training inplannen
Heeft u interesse in een Porsche Advanced Driver Training of wilt u uw voucher verzilveren? Neem dan contact op via info@porschecentrummaastricht.nl of bel naar (0) 43 8000 911. 

 

Trainingsaanbod

Porsche Advanced Driver Training 1

Rijden in een Porsche is altijd bijzonder. Met de Porsche Advanced Driver Training 1 krijgt dat bijzondere een extra dynamische dimensie. De training is geschikt voor elk type Porsche en bestuurder. Tijdens de training werkt u aan uw bochttechnieken, het omgaan met hoge snelheden en met oefeningen als noodstops en rijbaanwisselingen op hoge snelheid. Bij de Porsche Advanced Driver Training 1 heeft u de optie om een van de speciaal ontwikkelde modules toe te voegen. De Module Hybrid of Module Porsche Connect. 

Module Hybrid

Speciaal voor Porsche eigenaren van een Porsche met plug-in hybrid technologie is er de Moduele Hybrid. Alles draait om het optimaal gebruiken van de geavanceerde hybridetechnologie van een Porsche. U leert hoe u Porsche E-Performance inzet voor maximale prestaties en hoe u deze gebruikt om een zo laag mogelijk gebruik te realiseren. 

Module Connect

Nieuwe Porsche modellen zijn vergaand 'connected'. Daarmee gaat een compleet nieuwe wereld open, niet alleen op het gebied van rijplezier, maar ook als het gaat om comfort en gebruiksgemak. In deze speciale module van de Porsche Advanced Driver Training maakt u kennis met alle mogelijkheden en finesses, zodat u maximaal kunt profiteren van alle functionaliteiten. 

Porsche Advanced Driver Training 2

Na het volgen van de Porsche Advanced Driver Training 1 krijgt u van uw instructeur te horen of u klaar bent voor de volgende stap: de Porsche Advanced Driver Training 2. Ook bij deze training voor gevorderden staan beheersing en stuurvaardigheid centraal. Het rijplezier krijgt echter een extra dimensie door de hogere bochtsnelheden en speciale oefeningen als de noodstop in een bocht. Ook deze training vindt plaats op de openbare weg, waarbij veiligheid op de eerste plaats staat.

Porsche Advanced Driver Training Classic 


Een klassieke Porsche biedt een bijzondere dimensie van rijplezier. Dit ontdekt u tijdens de Porsche Advanced Driver Training Classic. Samen met uw instructeur leert u actief om alles uit uw Classic te halen. Wat deze training bijzonder maakt is de heel-and-toe module, waarin de aandacht volledig is gericht op de klassieke rem-koppeltechniek die voor nog meer rijplezier zorgt. 

Porsche Young Driver Training


Eigenaren van een Porsche hebben vaak ook (klein)kinderen die graag in een Porsche willen rijden. Daarom ontwikkelde Porsche de speciale Porsche Young Driver Training. Deze 1-op-1 training bevat alle elementen van de Porsche Advanced Driver Training, maar is volledig gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben gehaald. Het op een veilige manier ervaren van rijplezier is de kern van deze training – leren was nog nooit zo leuk.


Contact
Interesse om deel te nemen aan een Porsche Advanced Driver Training? Laat dan, geheel vrijblijvend, uw gegevens achter in onderstaand formulier. Wij zullen spoedig contact met u opnemen en u voorzien van alle informatie, prijzen en beschikbaarheid. 

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy