Uw Porsche financieren?

Als Porsche-rijder stelt u hoge eisen. Voor uw mobiliteit wilt u kunnen vertrouwen op maximaal gemak en absolute zekerheid. Bij uw Porsche-dealer bent u aan het juiste adres. Het financieringsprogramma van Porsche Centrum Maastricht speelt hier volledig op in. Met onze financial/private lease mogelijkheden kunnen wij u altijd een voorstel op maat bieden.

Porsche Centrum Maastricht biedt speciaal voor de particuliere rijder een verantwoorde financiering op basis van een aflopend krediet, dat vooraf rekening houdt met de restwaarde van uw auto. Deze vorm van financiering biedt aantrekkelijke voorwaarden met de zekerheid van vaste en lage maandlasten. De looptijd van de lening en de hoogte van uw aanbetaling bepaalt u samen met ons. Daarbij wordt ook rekening gehouden met de toekomstige restwaarde van uw Porsche.

De particuliere financieringsvorm van Porsche Centrum Maastricht werkt met het principe van een slottermijn. De slottermijn is een van tevoren vastgesteld restbedrag dat aan het eind van de looptijd van uw contract nog openstaat. Over dit bedrag betaalt u tijdens de looptijd alleen rente en geen aflossing. U hoeft dan ook niet naar nul af te lossen, terwijl de auto nog een aanzienlijke waarde vertegenwoordigt. Dat scheelt aanzienlijk in de maandlasten. Over de hoogte van de slottermijn hoeft u zich geen zorgen te maken: deze is maximaal gelijk aan de verwachte restwaarde van de auto en wordt doorgaans behoudend vastgesteld. Zo dekt u met de restwaarde van de auto de slottermijn af en houdt u in de regel nog geld over voor de aanschaf van uw volgende Porsche.

Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Wij rekenen het u graag voor op basis van een Financial lease aanbieding

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het financieringsprogramma of heeft u ergens vragen over? Vul dan het onderstaande formulier in.

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy

 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy

Bereken Financial Lease

Max. € 20.000,-

Kredietsom
0
Aanbetaling/inruil
0
Totaal kredietbedrag
0
Slottermijn
0
Termijnbedrag
0
Totaal te betalen bedrag
0
Debetrentevoet (jaarlijks kostenpercentage)
7,49%
Looptijd
36 maanden

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996). Financieringsaanbieding op basis van een niet-doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Dienstenwijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Let op! Geld lenen kost geld.