Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Young Driver Experience

Ben jij tussen de 14 en 17 jaar oud? En wil jij een onvergetelijke ervaring op doen? Schrijf je dan in voor de Porsche Young Driver Experience. Met de Porsche Young Driver Experience stap je zelf achter het stuur en bestuur je een Porsche op het Circuit van Zandvoort. Naast je zit een enthousiast en professionele instructeur, je geeft gas, stuurt en remt zelf. Een onvergetelijke belevenis en een droom die uitkomt.

Aanmelden voor de Porsche Young Driver Experience kan via de Porsche24 App. De Porsche Young Driver Experience wordt twee keer per jaar georganiseerd. Wilt u meer informatie of heeft u ergens vragen over? Vul dan het onderstaande formulier in. Uiteraard is het ook mogelijk om per e-mail: info@porschecentrummaastricht.nl of per telefoon: (0) 43 8000 911 contact op te nemen. De Young Driver wordt ingedeeld in een tijdslot, zodat er voldoende ruimte is voor iedere jonge coureur om over het circuit te rijden. Voorafgaand het evenement ontvangt u de dagplanning en het tijdslot voor het circuitrijden. Het programma van de Young Driver Experience bevat onder andere:

  • Een uitgebreide instructie
  • 1-op-1 begeleiding door instructeur
  • 15 min circuit rijden in een speciaal geprepareerde Porsche
  • Afsluiting met certificaat
  • Programma inclusief hospitality (voor 1 ouder en Young Driver)


Prijs Porsche Young Driver Experience
De Porsche Young Driver Experience kost €249,- dit is inclusief hospitality voor 1 ouder en de Young Driver. Een toeschouwersticket kost €49,- inclusief hospitality. Aanmelden kan via de Porsche24 App.

Porsche Young Driver Training
Ben je ouder dan 18 jaar en heb jij net je rijbewijs gehaald? Dan is de Porsche Young Driver Training wellicht wat voor jou. Dit is een 1-op-1 training gericht op jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben behaald. Lees hier meer over de Porsche Young Driver Training.

De Porsche Young Driver Experience is onderdeel van het Porsche Track Experience. Porsche Track Experience is het opleidingsinstituut voor rijvaardigheid op Porsche niveau en bestaat uit 5 op elkaar aansluitende cursusniveaus.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in.