Schadeherstel

Schade: snel en vakkundig verholpen

Bij schade is slechts één ding belangrijk: het perfect verhelpen ervan. Porsche Centrum Maastricht heeft letterlijk alles in huis om uw Porsche weer als nieuw te maken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden die binnen de schadeafdeling van Porsche Centrum Maastricht worden uitgevoerd zijn onder andere:

  • Uitdeuken zonder spuiten (mogelijk bij kleine schadereparaties - nauwkeurig terug brengen van het metaal van uw Porsche in originele vorm)
  • Compleet schadeherstel
  • Ruitvervanging of glasreparatie
  • Interieur schadeherstel

Vakmanschap

Bij  Porsche Centrum Maastricht werken reparatietechnici die door Porsche zijn opgeleid. Daarbij hebben ze de beschikking over gespecialiseerde gereedschappen en (meet)apparatuur. Uiteraard voeren ze schadeherstel uit volgens de strenge richtlijnen van de fabriek en maken ze daarbij gebruik van originele onderdelen.

Gegarandeerd goed gerepareerd

Als een reparatie door Porsche Centrum Maastricht is uitgevoerd, blijven eventuele fabrieksgaranties van kracht.

Contact
U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Classic Onderhoudsbeurt inplannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onderaan de pagina.

Schade

Insurance

Voor een goede verzekering adviseren wij de Porsche Insurance of de Porsche Classic Insurance. Klik op de onderstaande bottom voor meer informatie. 

Insurance

Haal- en breng service

Wilt u dat uw Porsche wordt opgehaald en thuisgebracht? Bekijk dan de mogelijkheden voor onze haal- en breng service. 

Haal- en breng service

Lakverzegeling

Wilt u uw Porsche extra beschermen tegen diverse weersomstandigheden? Klik dan op de onderstaande bottom voor de mogelijkheden met betrekking tot lakbescherming. 

Lakverzegeling