Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Schadeherstel

Bij schade is slechts één ding belangrijk.
Het perfect verhelpen ervan.

Niets is zo vervelend dan schade aan uw Porsche, of aan de velg van uw Porsche. Bij Porsche Centrum Maastricht willen wij u daarom snel en vakkundig helpen met schadeherstel. Uw Porsche is weer als nieuw en u kunt weer volop genieten van het rijden in uw Porsche.

Schadeherstel werkzaamheden
Bij Porsche Centrum Maastricht werk een vakkundig team die diverse schadeherstel werkzaamheden uitvoeren. De werkzaamheden:

  • Uitdeuken zonder spuiten – dit is alleen mogelijk bij kleine schades. Hierbij brengt onze schade expert nauwkeurig het metaal van uw Porsche weer terug in originele vorm.
  • Compleet schadeherstel – Heeft u een grote schade aan uw Porsche? Dit wordt met de modernste technieken hersteld.
  • Schade aan uw velg – een schade aan uw velg kunnen wij vakkundig repareren, uw velg is weer als nieuw.
  • Ruitvervanging of ruitreparatie – Een sterretje of scheur in uw ruit kan verholpen worden. Laat onze schade experts beoordelen of de ruit moet worden vervangen of dat deze kan worden gerepareerd.
  • Interieur schadeherstel – schade aan uw bekleding of dashboard kan verholpen worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak inplannen voor schadeherstel
Bij het laten maken van een schade komen veel procedures aan bod. Dit nemen wij graag voor u uit handen. U maakt een afspraak bij Porsche Centrum Maastricht, het verdere werk, zoals de afwikkeling van de schade, contact met uw verzekeringsmaatschappij, taxatie en financiële afhandeling, verzorgen wij voor u. Wij garanderen u dat de restwaarde van uw Porsche behouden blijft en doen alles in goed overleg. Daarnaast wordt er uitsluitend met originele onderdelen gewerkt. Om te zorgen dat u ten alle tijden mobiel blijft zorgen wij voor vervangend vervoer.

Plan een afspraak in via onze online werkplaatsplanner. Of neem contact op via: + (0) 43 8000 911 of via service@porschecentrummaastricht.nl. Wij helpen u graag verder!

Schade

Insurance

Insurance

Voor een goede verzekering adviseren wij 1 van de 3 Porsche Insurance mogelijkheden. Klik op onderstaand button voor meer informatie.

Insurance
Haal- en breng service

Haal- en breng service

Wilt u dat uw Porsche wordt opgehaald en thuisgebracht? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor de haal- en breng service.

Haal- en breng service
Lakverzegeling

Lakverzegeling

Wilt u uw Porsche extra beschermen tegen diverse weersomstandigheden? Klik dan hier voor de mogelijkheden met betrekking tot lakbescherming.

Lakverzegeling