Lakverzegeling l Porsche Centrum Maastricht - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Lakverzegeling

De uitstraling van de lak van uw Porsche gaat door steenslag en weersinvloeden de komende jaren achteruit. Wilt u voorkomen dat de lak van uw Porsche matter wordt en dat de kleur vervaagd? Laat dan door onze professionals een lakverzegeling aanbrengen. Hiermee beschermt u uw Porsche langdurig met een harde en sterke beschermlaag.

Bij Porsche Centrum Maastricht werken wij samen met ProTech Midden-Brabant. Hier werken professionals die u graag het beste advies geven over het cosmetisch aanpassen en het esthetisch onderhoud van uw Porsche. De diensten die ProTech Midden-Brabant onder andere levert zijn: lakverzegeling/ coating, transparante beschermfolie, interieur behandeling, behandeling van glasoppervlakken, lak-correctie/ polieren en premium wassen. U vind hier onder een overzicht van de diensten.

Lakverzegelingsdiensten

 • Lakverzegeling/ coating
  Een duurzame lakbescherming waardoor u veroudering voorkomt en u beschermt uw Porsche tegen dagelijkse invloeden zoals steenslag en weersomstandigheden.

 • Transparante beschermfolie
  Transparante beschermfolie zorgt voor ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging.

 • Interieur behandeling
  Met een interieur behandeling verbetert u het interieur van uw Porsche tegen vlekken en voorkomt u veroudering.

 • Lak-correctie/ polieren
  Heeft u een krassen of hele kleine krassen op de lak van uw auto? Met een correctie van lakschade wordt de lak van uw Porsche weer als nieuw.

 • Behandeling van glas oppervlakten
  Een raambehandeling zorgt voor maximale zichtbaarheid in alle (weers)omstandigheden.

 • Premium wassen
  Zorgvuldig met de hand uitgevoerde wasbeurten.

Maak een afspraak voor een lakverzegeling
Alle diensten van ProTech Midden-Brabant worden zorgvuldig uitgevoerd door gecertificeerde ProTech professionals. Onze specialisten werken on de meest optimale omstandigheden met de beste materialen en gereedschappen, in schone werkplaatsen met speciale verlichting. Op deze manier krijgt ieder detail van uw auto de behandeling die nodig is, met de hoogste kwaliteit van afwerking tot gevolg.

Wilt u een afspraak maken voor een lakverzegeling? Neem dan contact op met ProTech Midden-Brabant. Zij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden. ProTech Midden-Brabant is te bereiken via: +31 (0) 888 911 911.

Indien u direct een afspraak wilt maken voor een lakverzegeling kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. Of bel naar: +31 (0) 888 911 911 of e-mail naar: service@porschecentrummaastricht.nl.