Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Lakverzegeling

De uitstraling van de lak van uw Porsche gaat door steenslag en weersinvloeden de komende jaren achteruit. Wilt u voorkomen dat de lak van uw Porsche matter wordt en dat de kleur vervaagd? Laat dan door onze professionals een lakverzegeling aanbrengen. Hiermee beschermt u uw Porsche langdurig met een harde en sterke beschermlaag.

Hier werken professionals die u graag het beste advies geven over het cosmetisch aanpassen en het esthetisch onderhoud van uw Porsche. De diensten die Porsche Centrum Maastricht onder andere levert zijn: lakverzegeling/ coating, transparante beschermfolie, interieur behandeling, behandeling van glasoppervlakken, lak-correctie/ polieren en premium wassen. U vind hier onder een overzicht van de diensten.

Lakverzegelingsdiensten

 • Lakverzegeling/ coating
  Een duurzame lakbescherming waardoor u veroudering voorkomt en u beschermt uw Porsche tegen dagelijkse invloeden zoals steenslag en weersomstandigheden.

 • Transparante beschermfolie
  Transparante beschermfolie zorgt voor ultieme bescherming van de carrosserie tegen steenslag en beschadiging.

 • Interieur behandeling
  Met een interieur behandeling verbetert u het interieur van uw Porsche tegen vlekken en voorkomt u veroudering.

 • Lak-correctie/ polieren
  Heeft u een kras of hele kleine krassen op de lak van uw auto? Met een correctie van lakschade wordt de lak van uw Porsche weer als nieuw.

 • Behandeling van glas oppervlakten
  Een raambehandeling zorgt voor maximale zichtbaarheid in alle (weers)omstandigheden.

 • Premium wassen
  Zorgvuldig met de hand uitgevoerde wasbeurten.

Maak een afspraak voor een lakverzegeling
Onze specialisten werken on de meest optimale omstandigheden met de beste materialen en gereedschappen, in schone werkplaatsen met speciale verlichting. Op deze manier krijgt ieder detail van uw auto de behandeling die nodig is, met de hoogste kwaliteit van afwerking tot gevolg.

Wilt u een afspraak maken voor een lakverzegeling? Neem dan contact op met Porsche Centrum Maastricht. Zij geven u graag een passend advies over de mogelijkheden. Porsche Centrum Maastricht is te bereiken via: +31 (0) 888 911 911.

Indien u direct een afspraak wilt maken voor een lakverzegeling kunt u eenvoudig en snel een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. Of bel naar: +31 (0) 888 911 911 of e-mail naar: service@porschecentrummaastricht.nl.