Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Uw Porsche aan ons verkopen?

Porsche Centrum Maastricht heeft altijd een ruim aanbod aan Porsche Approved Occasions op voorraad. Deze voorraad is altijd actueel en wordt met alle zorg samengesteld door onze Verkoop Adviseurs. Wilt u uw Porsche verkopen? Neem dan contact op met Porsche Centrum Maastricht.

Uw Porsche verkopen aan Porsche Centrum Maastricht – de voordelen:

  • Een goede prijs voor uw (goed onderhouden en gedocumenteerde) Porsche
  • Onmiddellijke RDW-vrijwaring
  • U ontvangt direct het overeengekomen bedrag
  • U hoeft niet met uw Porsche te adverteren
  • U krijgt niet vreemde mensen over de vloer

Porsche verkopen?
Bij Porsche Centrum Maastricht zijn wij op zoek naar goed onderhouden en gedocumenteerde Porsches. Dit geldt voor de volgende modellen: Porsche 911, Porsche Cayenne (nieuw type), Porsche Panamera, Porsche Macan, Porsche Cayman en Porsche Boxster. Is uw Porsche niet onderhouden door een officiële Porsche Dealer? Of heeft u geen officiële documenten van uw Porsche? Het is dan helaas niet mogelijk om uw Porsche te verkopen aan Porsche Centrum Maastricht.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Indien u uw goed onderhouden en gedocumenteerde Porsche wil verkopen aan Porsche Centrum Maastricht, vult u het onderstaand verkoopformulier in. Nadat wij het formulier hebben ontvangen bellen of e-mailen wij u zo spoedig mogelijk. Als we overeenstemming hebben over de prijs en de verkoopwaarden ontvangt u direct het overeengekomen bedrag. Dit gebeurt per spoedoverleg en een officiële RDW vrijwaring. U kunt uw Porsche dan direct bij Porsche Centrum Maastricht laten staan. Uiteraard is het ook mogelijk om een voorstel te ontvangen om uw huidige Porsche in te ruilen voor een nieuwer of ander model. Bekijk onze website voor de actuele voorraad: voorraad nieuw en voorraad occasions.

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via:

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy

Uw auto

Persoonlijke gegevens