Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Taycan Servicebundel

De Porsche Taycan Servicebundel:
voor uw gemak en gemoedsrust.

Met de diensten van Porsche komt u altijd opgeladen aan de start. De Porsche Services zorgen ervoor dat uw Taycan zijn topconditie vasthoudt. Zo kunt u iedere dag zorgeloos genieten van maximaal rijplezier.

Bij aankoop van een Taycan kunt u direct het onderhoud voor de komende 3 of 5 jaar aanschaffen. Porsche Services heeft namelijk een speciale servicebundel voor elektrisch rijden ontwikkeld. Daarmee kiest u voor de beste dienstverlening: die van uw officiële Porsche dealer, Porsche Centrum Maastricht.

Er zijn drie mogelijkheden:

  • 3 jaar servicebundel of 90.000 km (afhankelijk wat het eerste bereikt wordt) €2009,-
  • 3 jaar servicebundel of 90.000 km (afhankelijk wat het eerste bereikt wordt) i.c.m. een Porsche Verzekering €1808,-
  • 5 jaar servicebundel of 150.000 km (afhankelijk wat het eerste bereikt wordt) €3090,-

En daarbij zijn onderstaande punten inbegrepen.

  • Alle door de fabriek voorgeschreven onderhoudsbeurten (elke 30.000 km of om de 24 maanden)
  • Vervangen van ruitenwisserbladen bij elke onderhoudsbeurt
  • Verversen van remvloeistof (iedere 2 jaar)
  • Uitvoeren van de APK (vanaf het vierde jaar)
  • Porsche Assistance: persoonlijke, snelle en adequate hulpverlening in heel Europa bij pech of een ongeval

De onderhoudsbundel van Porsche Services is af te sluiten vanaf € 1.808,-. Het hoort bij de auto en is dus overdraagbaar aan een volgende eigenaar. Let wel, de Servicebundel dient geactiveerd te worden vóór het plaatsvinden van de eerste servicebeurt. Hierna is dit niet meer mogelijk.

Maximale gemoedsrust: de Porsche Verzekeringen
Ook uw Taycan dient te worden verzekerd. Porsche Services biedt het maatwerk waarnaar u op zoek bent. De Porsche Verzekering is volledig toegespitst op uw Taycan. Dat betekent onder meer dat eventueel schadeherstel altijd wordt uitgevoerd door een Porsche erkend schadebedrijf. Alleen hier vertrouwt u uw Taycan toe aan door Porsche getrainde technici die beschikken over de juiste gereedschappen én alle kennis hebben over de specifieke elektrische componenten van de auto, zoals de in de bodem geïntegreerde hoogvolt-accu.

Contact
Wilt u een Porsche Servicebundel afsluiten of heeft u ergens vragen over? Neem dan contact op via: +31 (0) 43 8 000 911 of mail naar: info@porschecentrummaastricht.nl .