Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Banden

Wilt u maximale performance? Zowel bij lage als hoge temperaturen. Zorg dan dat uw Porsche is voorzien van de juiste banden. Hiermee verhoogd u het rijplezier, de grip en veiligheid van u en uw Porsche. Bij Porsche Centrum Maastricht weten wij alles van de juiste zomer- en winterbanden, het wisselen van uw banden, vakkundig advies over uw banden en willen wij u graag ontzorgen met ons bandenhotel.

Banden wisselen
Winterbanden moeten al voor de eerste sneeuwval worden gemonteerd. De ‘winter’ voor uw zomerbanden begint namelijk al onder de 7 graden Celsius. Bij lagere temperaturen begint de rubbersamenstelling harder te worden, de rijeigenschappen verslechteren en de remweg neemt toe. Daarom raden wij u aan om tijdens de koudere manden van het jaar winterbanden te monteren. U kunt hiervoor een afspraak maken via onze werkplaatsplanner. Of bel naar: 0438 000 911 of mail naar: service@porschecentrummaastricht.nl.

Porsche zomer- en winterbanden
Uw Porsche is 365 dagen per jaar een sportwagen. Zorg ervoor dat u volledig bent voorbereid met de juiste zomer- en winterbanden voor uw Porsche. Hierdoor kunt u in de winter net zo dynamisch blijven rijden als in de zomer. Bij Porsche Centrum Maastricht adviseren wij u graag in de juiste zomer- en winterbanden. Bekijk de website voor meer informatie over zomer- en winterbanden of neem contact op met onze Service Adviseurs.

Bandenhotel Porsche Centrum Maastricht
Eind 2016 is het compleet nieuwe pand van Porsche Centrum Maastricht, aan de Afrikalaan 37 te Maastricht-Airport, geopend. In dit nieuwe pand is uiteraard rekening gehouden om u te ontzorgen met het bandenhotel van Porsche Centrum Maastricht. In het bandenhotel kunt u uw zomer- en/ of winterbanden opslaan en worden deze voor u klaargemaakt op het moment dat dit nodig is. Lees meer over het bandenhotel van Porsche Centrum Maastricht.

N-Markering banden
Alle door Porsche erkende banden hebben een speciale markering: de ‘N’- markering. Banden met de N-markering van Porsche onderscheiden zich van andere banden. Met name wat betreft hun geometrie, wat voor een hogere rijstabiliteit zorgt, de rubbersamenstelling en de strenge tests. Dit geldt zowel voor de complete zomerwielensets als complete winterwielensets. Bekijk de website voor alles over N-markering voor uw banden.