Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Service Dialoog

Uw Porsche is een waardevol bezig. Als liefhebber bent u daarom ook graag betrokken bij het onderhoud. Daarvoor is er de Service Dialoog. U inspecteert samen met een Porsche technicus uw Porsche. Hierdoor leert u uw Porsche nog beter kennen. Samen komt u tot een degelijk plan van aanpak voor onderhoud of repartie van uw Porsche.

Zo werkt de Service Dialoog
U maakt een afspraak bij Porsche Centrum Maastricht. Wanneer u uw Porsche op het afgesproken tijdstip komt brengen, zal de technicus in uw bijzijn de inspectie uitvoeren en de diagnose stellen. De inspectie bestaat uit een vast aantal punten en duurt zo’n 15 tot 30 minuten. Onze technicus zal u adviseren over te vervangen onderdelen en benodigd onderhoud. Bovendien zal hij u informeren over de staat van uw Porsche. Indien nodig volgt er in geval van een reparatieverzoek een proefrit, waarbij u de technicus concreet kunt wijzen op het mankement. Vakkundige uitleg over onderhoud en/of reparaties is als vanzelfsprekend bij deze inspectie inbegrepen.

Werkzaamheden en kosten vooraf berekend
Op het moment dat u een duidelijk beeld hebt van het onderhoudsplan van uw Porsche, worden een opdrachtbevestiging en een offerte gemaakt. De Service Dialoog-technicus stelt een offerte samen met behulp van Porsche Service Prijzen. U weet dus vooraf exact wat er aan uw Porsche gaat gebeuren, welke kosten hieraan verbonden zijn en wanneer uw Porsche gereed zal zijn.

Voordelen in het kort:

  • Persoonlijk en op maat advies
  • Betrokken in de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden
  • Vooraf duidelijkheid over de offerte
  • Hantering Porsche Service Prijzen
  • Duidelijkheid over eventuele te verrichten reparaties.
  • Het Service Dialoog is gratis indien u onderhoud laat uitvoeren bij Porsche Centrum Maastricht

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Service Dialoog plannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 43 8000 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal.