Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Fabrieksgarantie

Porsche levert een nieuwe auto met een wereldwijde garantie voor de periode van twee jaar, ongeacht de kilometerstand en met een complete dekking van productiefouten. Deze volledige fabrieksgarantie die rechtstreeks gegeven wordt door de Porsche fabriek in Stuttgart is ongeëvenaard. De garantieperiode van de fabrieksgarantie start op de dag van de aflevering aan u als trotse eigenaar.

Voorwaarden fabrieksgarantie
De volgende garantievoorwaarden zijn van toepassing:

  • 2 jaar garantie op alle nieuwe voertuigen
  • 2 jaar garantie op originele Porsche onderdelen, vervangingsonderdelen, accessoires en ruilonderdelen (onderdelen) die buiten de garantiewerkzaamheden worden gebruikt of verkocht. Voor Porsche onderdelen die in het kader van garantiewerkzaamheden worden gebruikt, eindigt de garantieperiode met het defecte artikel
  • 3 jaar garantie op het lakwerk
  • 12 jaar carrosseriegarantie

Neem contact op met onze Service Adviseurs voor alle garantievoorwaarden. De bindende garantievoorwaarden alsmede de Algemene Verkoop Leveringsvoorwaarden zijn op te vragen bij Porsche Centrum Maastricht. De Porsche fabrieksgarantie kan wereldwijd geclaimd worden bij iedere Porsche partner.

Porsche Approved Garantie
De fabrieksgarantie is twee jaar van kracht, indien gewenst kunt u deze garantieperiode verlengen met de Porsche Approved Garantie. De dekking van een Porsche Approved Garantie is grotendeels gelijk aan de dekking van de Porsche Fabrieksgarantie. Dat wil zeggen een volledige dekking met o.a. uitzondering van, aan ouderdom onderhevige of slijtage gevoelige onderdelen. De Porsche Approved Garantie kan worden afgesloten voor een periode van 12 of 24 maanden. Hiervoor dient u eerst een afspraak in te plannen voor de 111-puntencheck via onze werkplaatsplanner. Of bel naar: (0) 438 000 911 voor meer informatie.

Vragen over fabrieksgarantie
Heeft u vragen over de fabrieksgarantie? Neem dan contact op met de Service Adviseurs van Porsche Centrum Maastricht. Zij helpen u graag verder.

Voorraad nieuw
Elke nieuwe Porsche wordt geleverd met een wereldwijde fabrieksgarantie voor de periode van twee jaar. Bekijk op de website de voorraad nieuw collectie van Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven. Heeft u vragen over een bepaald model op de website? Neem dan contact op met onze Verkoop Adviseurs.