Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Over ons

Welkom op de over ons pagina van Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven!

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ. Dé specialist in het premium automotive segment van Noord-Brabant en Limburg. Hier komt passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod van nieuwe Porsches en Porsche Occasions, service en onderhoud. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

  • Porsche Centrum Maastricht, Experts in..
    Met veel trots draagt Porsche Centrum Maastricht het Porsche Exclusive Manufaktur Partnership label. U kunt bij ons terecht om van ‘een’ Porsche ‘uw’ Porsche te maken. Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner maakt Porsche Centrum Maastricht het realiseren van maatwerk mogelijk.

  • Porsche Centrum Eindhoven, Experts in..
    Porsche Classic is meer dan passie en expertise. Het klassieke DNA van Porsche is vertegenwoordigd in alle delen van ons bedrijf. Dat maakt ons met trots de perfecte officiële Porsche Classic Partner in Nederland.

Experts in Occasions
U kunt bij Porsche Centrum Maastricht terecht voor een ruim aanbod aan nieuwe Porsches, daarnaast delen Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven een breed scala aan Porsche Approved Occasions. Onze Verkoop Adviseurs staan voor u klaar om u een passend advies te geven over de Porsche waar u altijd al van heeft gedroomd. Bent u op zoek naar een specifiek model? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Service en Onderhoud
Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw Porsche? Plan dan een afspraak in via onze werkplaatsplanner. Ook voor Classic onderhoud bent u bij Porsche Centrum Maastricht aan het juiste adres. Het After Sales team bestaat uit een groot team met Porsche specialisten. Zij hebben allemaal de juiste kennis en ervaring opgedaan waardoor u uw Porsche met een gerust hart kan achterlaten. Om u te ontzorgen bieden wij een haal- en brengservice of kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Bovendien kunt u bij ons terecht voor originele onderdelen en accessoires voor ieder type Porsche. 

Wij nodigen u van harte uit voor een goede kop koffie met geweldige verhalen!

Met sportieve groet,

De teams van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht

Bekijk onderstaand de contact gegevens van Porsche Centrum Maastricht.
Klik hier om de gegevens van Porsche Centrum Eindhoven te bekijken.

Bezoek- en contactgegevens
Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199AH Maastricht-Airport

T: +31 (0) 43 8 000 911
E: info@porschecentrummaastricht.nl

Bank gegevens
Rekening nummer: DFM 475 103 483
IBAN nummer: NL 03 VOWA 0475103483
BIC code: VO WA NL21 XXX