Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Exclusive Manufaktur

Bij Porsche Centrum Maastricht staan uitstekende service, hoge klanttevredenheid en maximale beleving van het merk Porsche en haar producten altijd centraal. Het is daarom dat wij op 1 december 2017 met veel trots de status Porsche Exclusive Manufaktur Partner hebben ontvangen vanuit Porsche AG.

Porsche Exclusive Manufaktur Partner
Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner maakt Porsche Centrum Maastricht het realiseren van maatwerk mogelijk. Speciaal getrainde adviseurs kunnen u begeleiden naar een Porsche die volgens eigen wensen is samengesteld. Per model is er een uitgebreide range van Porsche Exclusive Manufaktur opties beschikbaar. Ook wensen die verder gaan, kunnen worden ingevuld.

Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen die met de hand be- en verwerkt worden. De exclusieve materialen die Porsche Exclusive Manufaktur gebruikt, zoals hout, carbon en leder, zijn te zien in Maastricht. Uiteraard zijn er altijd modellen met Porsche Exclusive Manufaktur opties te zien en te rijden bij Porsche Centrum Maastricht.

Porsche Exclusive Manufaktur.
Uw inspiratie. Onze passie.

"We maken heel bijzondere auto's. En vervullen daarmee bijzondere wensen van onze klanten - dat is al van oudsher ons hoogste principe. Want iets bijzonders ontstaat niet zomaar of zomaar ergens. Het ontstaat op een heel speciale plek. Door echt vakwerk. Met ervaring. Met passie. En door de inspiratie van klanten. Meesters in hun vak brengen deze ideeën en de persoonlijkheid van de koper over op de auto - en maken zo van 'een' Porsche 'uw' Porsche."


Contact
Wilt u meer informatie over Porsche Exclusive Manufaktur? Of wilt u weten wat er mogelijk is voor uw Porsche? Neem dan contact op via: info@porschecentrummaastricht.nl of via (0) 43 8000 911.    

Exclusive Manufaktur Partner Maastricht

Persoonlijk

Persoonlijk

Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Uw gepersonaliseerde auto kan gebouwd worden op basis van uw specifieke wensen. Samen met u ontwerpen we charismatische auto’s die harmonieus ogen, tot in het kleinste detail. Het resultaat: een droomauto die een heel bijzonder levensstijl belichaamt: die van u.

Bekijk de mogelijkheden
Vakmanschap

Vakmanschap

Het fabricageproces kenmerkt zich door verfijning. Naast de toepassing van de meest hoogwaardige materialen zoals leder, Alcantara®, carbon, hout en aluminium vormen mensenhanden de belangrijkste toegevoegde waarde. Vaak zijn het de enige gereedschappen die aan onze hoge eisen voldoen. Of het nu om bekleden, spuiten of polijsten gaat. Of om het op maat snijden van leder, naaien en monteren in de Porsche Exclusive Manufaktur. Ook al zulke belangrijke factoren: zorgvuldigheid, rust, passie en toewijding. Alleen zo ontstaat een harmonieus geheel dat tot in het kleinste detail klopt.

Lees verder
Events

Events

Jaarlijks vinden er diverse (Exclusive) evenementen plaats waarbij Porsche Centrum Maastricht - official Porsche Exclusive Manufaktur Partner - aan deelneemt of organiseert. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de evenementen? Download dan de Porsche24 App. Deze App is vrij toegankelijk en is beschikbaar voor iedere bestuurder van een Porsche, dus ook als u geen klant bent.

Download Porsche24
Porsche 911 winterwielenset

Porsche 911 winterwielenset

19-/ 20 inch
Lichtmetalen wielen met filigraan 5-spaaks ontwerp en dubbele spaken
Prijs: €4.572,59 inclusief BTW

Bekijk
Fitting Lounge

Fitting Lounge

Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner hebben wij in de showroom van Porsche Centrum Maastricht de Exclusive Fitting Lounge. Hier vindt u een uniek aanbod van de exclusieve materialen en kleuren die worden gebruikt, zoals hout, carbon en leder.

Routebeschrijving