Porsche Exclusive Manufaktur Partner

Bij Porsche Centrum Maastricht staan uitstekende service, hoge klanttevredenheid en maximale beleving van het Porsche merk en haar producten altijd centraal. Het is daarom dat wij op 1 december 2017 met veel trots de status Porsche Exclusive Manufaktur Partner hebben ontvangen vanuit Porsche AG.

Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner maakt Porsche Centrum Maastricht het realiseren van maatwerk mogelijk. Speciaal getrainde adviseurs kunnen u begeleiden naar een Porsche die volgens eigen wensen is samengesteld. Per model is er een uitgebreide range van Porsche Exclusive Manufaktur opties beschikbaar. Ook wensen die verder gaan, kunnen worden ingevuld.

Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste materialen die met de hand be- en verwerkt worden. De exclusieve materialen die Porsche Exclusive Manufaktur gebruikt, zoals hout, carbon en leder, zijn te zien in Maastricht. Uiteraard zijn er altijd modellen met Porsche Exclusive Manufaktur opties te zien en te rijden bij Porsche Centrum Maastricht.

Porsche Exclusive Manufaktur.
Uw inspiratie. Onze passie.

"We maken heel bijzondere auto's. En vervullen daarmee bijzondere wensen van onze klanten - dat is al van oudsher ons hoogste principe. Want iets bijzonders ontstaat niet zomaar of zomaar ergens. Het ontstaat op een heel speciale plek. Door echt vakwerk. Met ervaring. Met passie. En door de inspiratie van klanten. Meesters in hun vak brengen deze ideeën en de persoonlijkheid van de koper over op de auto - en maken zo van 'een' Porsche 'uw' Porsche."

Exclusive Manufaktur Partner Maastricht

Noud Philips

‘’Onze klanten zoeken iets uitzonderlijks. Wij maken het uitzonderlijke mogelijk’’. 

Noud werkt sinds 2014 voor Porsche Centrum Maastricht. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte Porsche is Noud sinds 1 december 2017 verantwoordelijk voor Porsche Exclusive Manufaktur. Voortdurend lettend op de kleinste details, individuele finesses en met de grootste passie en toewijding adviseert Noud u graag persoonlijk in de vele mogelijkheden die Porsche Exclusive Manufaktur biedt. Het resultaat? Een perfect totaalplaatje. Tot in het kleinste detail. 

E-mail Noud

Persoonlijk

Als Porsche Exclusive Manufaktur Partner bieden we tal van personalisatiemogelijkheden voor exterieur en interieur. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal. Uw gepersonaliseerde auto kan gebouwd worden op basis van uw specifieke wensen. Samen met u ontwerpen we charismatische auto’s die harmonieus ogen, tot in het kleinste detail. Het resultaat: een droomauto die een heel bijzonder levensstijl belichaamt: die van u.

Bekijk de mogelijkheden

Fitting Lounge

In de showroom van Porsche Centrum Maastricht vindt u de Exclusive Fitting Lounge. Hier vindt u een uniek aanbod van de exclusieve materialen en kleuren die worden gebruikt, zoals hout, carbon en leder.

Routebeschrijving

Events

Jaarlijks vinden er diverse (Exclusive) evenementen plaats waarbij Porsche Centrum Maastricht aan deelneemt of organiseert. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de evenementen? Download dan de Porsche24 App. Deze App is vrij toegankelijk en is beschikbaar voor iedere bestuurder van een Porsche, dus ook als u geen klant bent.

Download Porsche24

Van Sonderwunschprogramm naar Porsche Exclusive Manufaktur.