Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Vervangend Vervoer

Het is tijd voor onderhoud aan uw Porsche. Het kan zijn dat u dan geen beschikking heeft over een auto. Daar biedt Porsche Centrum Maastricht een oplossing voor, namelijk vervangend vervoer. U heeft diverse mogelijkheden om een vervangend vervoer auto te huren bij Porsche Centrum Maastricht. Vervangend vervoer kunt u inzetten gedurende de tijd dat uw Porsche in de werkplaats is.

Mogelijkheden en prijzen vervangend vervoer

  • Volkswagen Golf of een Audi als vervangend vervoer.
    Bij gebruik van vervangend vervoer is de eerste dag kosteloos en voor de volgende dagen €69,- per extra dag. U heeft hierbij 200 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,- per kilometer. Voertuig moet met gelijke brandstofstand teruggebracht worden. Bij verschil wordt €0,25 per km in rekening worden gebracht. Het inzetten van een Volkswagen of Audi is op basis van beschikbaarheid.

  • Porsche als vervangend vervoer.
    Indien u een Porsche als vervangend vervoer wilt is dit op basis van beschikbaarheid. De kosten hiervoor zijn €150,- per dag. U heeft hierbij 200 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,20 per kilometer. U hoeft de Porsche niet af te tanken, dit doen wij voor u. De brandstofkosten zijn €0,25 per gereden kilometer en worden separaat gefactureerd.


Haal- en brengservice
Wilt u vervangend vervoer combineren met de haal- en brengservice van Porsche Centrum Maastricht? Dit is ook mogelijk. Onze ervaren chauffeurs komen met de vervangend vervoerauto bij u langs en nemen uw Porsche mee naar de werkplaats. Zodra uw Porsche weer klaar is komen wij uw Porsche weer terugbrengen en nemen wij de vervangend vervoerauto weer mee terug.

Afspraak maken
U kunt eenvoudig online een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of eventuele andere reparaties via de werkplaatsplanner. In de werkplaatsplanner kunt u tevens aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer of van de haal- en brengservice. Neem voor meer informatie contact op via (0) 438 000 911 of via service@porschecentrummaastricht.nl.