Vervangend vervoer l Porsche Centrum Maastricht - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Vervangend Vervoer

Het is tijd voor onderhoud aan uw Porsche. Het kan zijn dat u dan geen beschikking heeft over een auto. Daar biedt Porsche Centrum Maastricht een oplossing voor, namelijk vervangend vervoer. U heeft diverse mogelijkheden om een vervangend vervoer auto te huren bij Porsche Centrum Maastricht. Vervangend vervoer kunt u inzetten gedurende de tijd dat uw Porsche in de werkplaats is.

Mogelijkheden en prijzen vervangend vervoer
Bij Porsche Centrum Maastricht is het mogelijk om een Volkswagen Golf 7 of een Audi te verkrijgen als vervangend vervoer. Dit is alleen op basis van beschikbaarheid. De prijs voor een vervangend vervoer auto is €35,- per dag. U heeft hierbij 100 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,20 per kilometer. Voor brandstof betaalt u €0,15 inclusief BTW brandstofkosten per gereden kilometer. U hoeft de vervangend vervoer auto bij terugkomst niet af te tanken, dit doen wij voor u, brandstofkosten wordt separaat gefactureerd. 

Porsche als vervangend vervoer
Uiteraard is het ook mogelijk om een Porsche als vervangend vervoer te huren. Let op dit is alleen op basis van beschikbaarheid. De kosten voor de eerste dag zijn hiervoor €239,- en voor de volgende dagen €119,- per dag. U heeft hierbij 100 vrije kilometers per dag, meerprijs per gereden kilometer is: €1,20 per kilometer. U hoeft de Porsche niet af te tanken, dit doen wij voor u. De brandstofkosten zijn €0,24 per gereden kilometer en worden separaat gefactureerd. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Haal- en brengservice
Wilt u vervangend vervoer combineren met de haal- en brengservice van Porsche Centrum Maastricht? Dit is ook mogelijk. Onze ervaren chauffeurs komen met de vervangend vervoerauto bij u langs en nemen uw Porsche mee naar de werkplaats. Zodra uw Porsche weer klaar is komen wij uw Porsche weer terugbrengen en nemen wij de vervangend vervoerauto weer mee terug.

Afspraak maken
U kunt eenvoudig online een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of eventuele andere reparaties via de werkplaatsplanner. In de werkplaatsplanner kunt u tevens aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer of van de haal- en brengservice. Neem voor meer informatie contact op via (0) 438 000 911 of via service@porschecentrummaastricht.nl.

Bezoekt u deze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal. U vindt de button hiervoor onder aan de pagina.