Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Classic Communication Management

Min of meer een digitale klassieker.
Het Porsche Classic Communication Management.

Ook met uw klassieke Porsche wilt u snel, eenvoudig en comfortabel aankomen op uw bestemming. Laat u hierbij ondersteunen door een modern navigatiesysteem: het nieuwe Porsche Classic Communication Management (PCCM). Dit systeem is geschikt voor alle klassieke Porsche modellen tot en met de Porsche 911 type 993 die beschikken over een 1-DIN-schacht. Voor de modellen die beschikken over een 2-DIN-schacht, zoals de Porsche Boxster type 986 en de Porsche 911 type 996, is er het Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus). 

Het nieuwe PCCM verbindt de charme van het verleden met de technologie van nu. Het 3,5-inch touchscreen (7,0-inch voor PCCM Plus) biedt toegang tot DAB+ radio en het geïntegreerde navigatiesysteem. De routebegeleiding is beschikbaar in 2D-, 3D- en pijlweergave om u eenvoudig op de plaats van bestemming te brengen. Met functies als Apple CarPlay en Google Android Auto* bent u optimaal verbonden en luistert u naar uw favoriete muziek vanaf uw telefoon of naar playlists op Spotify.

Inbouwen en installeren
U kunt het nieuwe Porsche Classic Communication Management bij Porsche Centrum Maastricht bestellen en in laten bouwen. De kosten hiervan zijn:

  • Porsche Classic Communication Management: € 1.474,99 (exclusief inbouw)
  • Porsche Classic Communication Management Plus: € 1.649,99 (exclusief inbouw)

Afspraak maken
U kunt eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak maken bij Porsche Centrum Maastricht via de website. Het inbouwen en installeren van het nieuwe Porsche Classic Communication Management systeem kan uiteraard in combinatie met classic onderhoud. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen.

 

*Google Android Auto is alleen beschikbaar bij het PCCM Plus