Porsche aankoopkeuring l Porsche Centrum Maastricht - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Aankoopkeuring

Het kopen van een Porsche moet een feestje zijn, u wilt niet na uw aankoop verrast worden met hoge onderhoudsfacturen. Gaat u een Porsche kopen, maar niet bij Porsche Centrum Maastricht? Dan adviseren wij u om een aankoopkeuring te laten uitvoeren. Uw toekomstige Porsche wordt met een aankoopkeuring uitgebreid geïnspecteerd. Hierdoor weet u dat uw toekomstige Porsche in een goede conditie is.

Hoe gaat een aankoopkeuring in zijn werk?
U komt met uw toekomstige Porsche langs bij Porsche Centrum Maastricht. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak in te plannen. Tijdens de aankoopkeuring worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • De conditie en technische staat van carrosserie, onderstel, versnellingsbak, remsysteem en stuurinrichting wordt onderzocht en bepaald.
  • De motor* wordt onderworpen aan een uitwendige inspectie op eventuele lekkages en de mengselsamenstelling wordt gecontroleerd.
  • De laklaagdikte wordt beoordeeld in verband met eventuele spuitwerkzaamheden.
  • De onderhoudshistorie en schadehistorie wordt in kaart gebracht.
  • Openstaande werkplaats- en terugroepacties (indien nodig kunnen deze alsnog kosteloos worden uitgevoerd).

Met een aankoopkeuring voorkomt u verrassingen en staat het belangrijkste doel: genieten van uw Porsche voorop. De prijs van een Porsche aankoopkeuring bedraagt € 399,- incl. btw.

Plan afspraak voor aankoopkeuring
Wij adviseren u voor dat u een Porsche koopt langs te komen bij Porsche Centrum Maastricht en daadwerkelijk aanwezig te zijn bij de aankoopkeuring. Onze ervaren technici kunnen u dan meenemen in de bevindingen en u hierin adviseren. Alle bevindingen worden gebundeld in een keuringsrapport. Bij dit keuringsrapport kan er, indien u dit wil, een offerte worden toegevoegd voor onderhoud en andere werkzaamheden. Een aankoopkeuring kan op korte termijn plaatsvinden.

U kunt eenvoudig online een afspraak voor een aankoopkeuring inplannen via de werkplaatsplanner of per telefoon via +31 (0) 88 - 8 911 911. Bezoekt u onze pagina per smartphone, dan kunt u ook gebruik maken van ons WhatsApp kanaal.

*Voor een compressiemeting, cilinderlektest en cilinderwand beoordeling door middel van een endoscoop kunt u contact opnemen met een van onze Service Adviseurs.