Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Haal- en brengservice

Moet uw Porsche binnenkort naar de werkplaats van Porsche Centrum Maastricht omdat u schade, uw Porsche een onderhoudsbeurt moet ondergaan of een APK krijgt? Dan vragen wij u om uw Porsche naar de werkplaats te brengen. Is dit niet mogelijk? Dan kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice van Porsche Centrum Maastricht. Met de haal- en brengservice wordt uw Porsche opgehaald en weer teruggebracht nadat deze is voorzien van onderhoud. Zo wordt u ontzorgd en kunt u een afspraak inplannen wanneer u het uitkomt.

Haal- en brengservice voorwaarden
Indien u niet in de gelegenheid bent om uw Porsche te brengen kunt u gratis gebruik maken van de haal- en brengservice indien uw Porsche in onderhoud is bij Porsche Centrum Maastricht. Dit dient u bij het maken van een werkplaatsafspraak vooraf aan te geven. Het is mogelijk om uw Porsche thuis of op uw werkplek op te laten halen. Zodra het onderhoud, de reparatie of bijvoorbeeld APK is uitgevoerd wordt uw auto weer netjes afgeleverd op het afgesproken adres. Uiteraard wordt het halen en brengen van uw Porsche door een professionele en ervaren chauffeur gedaan. Heeft u al een afspraak ingepland en wilt u alsnog gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan contact op.

Vervangend vervoer
Wilt u liever mobiel blijven terwijl uw Porsche een onderhoudsbeurt of iets anders ondergaat? Maak dan gebruik van vervangend vervoer. Uiteraard is het ook mogelijk om de haal- en brengservice te combineren met vervangend vervoer. Onze chauffeurs laten dan een vervangend vervoer auto achter op het moment dat zij uw Porsche komen halen. Op de website vindt u meer informatie over de mogelijkheden en de voorwaarden voor vervangend vervoer.

Plan uw onderhoudsbeurt of reparatie in via de werkplaatsplanner en geef hierbij aan dat u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze Service Adviseurs via: (0) 43 8000 911 of via service@porschecentrummaastricht.nl.