Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Classic Onderhoud

Meer dan 70% van alle Porsche modellen die ooit zijn gebouwd rijden tot op de dag van vandaag nog steeds rond. Uiteraard willen wij ervoor zorgen dat dit zo blijft. Uw Classic Porsche is in goede handen voor Classic onderhoud bij Porsche Centrum Maastricht. 

Porsche Classic Onderhoud
Voordat er Classic onderhoud kan worden uitgevoerd wordt eerst een Porsche Classic Check gedaan. Uw Porsche wordt uitgebreid nagelopen en gecontroleerd waardoor u precies weet wat de status is van uw klassieker.

Porsche Classic Check
Met de Porsche Classic Check weet u binnen 1 uur waar u aan toe bent. Tijdens de Porsche Classic check wordt er onder andere gekeken naar:

  • Het chassis; schokdempers, ophanging, remmen en banden
  • De buitenkant: ruitenwissers, ruitensproeiers en verlichting
  • Het interieur: ventilatie, ontdooisysteem en verwarming
  • De motor: controle van alle vloeistofniveaus en het uitlaatsysteem
  • Verifiëren of o.a. de motor en versnellingsbak origineel zijn

Naar aanleiding van de Porsche Classic Check wordt er een officieel geboortecertificaat opgemaakt. Daarbij wordt een offerte toegevoegd voor Classic onderhoud. De Classic Check kost: € 279,- inclusief geboortecertificaat. Wanneer u naar aanleiding van de Classic Check uw Classic onderhoud laat uitvoeren worden de kosten van het geboortecertificaat (t.w.v. € 149,-) gecrediteerd. Wilt u geen Classic Check maar wel een geboortecertificaat dan kost dit € 149,-.

Classic team
Het Classic onderhoud wordt uitgevoerd door technici die speciaal door Porsche Classic zijn opgeleid. Zij zorgen ervoor dat uw klassieker in optimale technische conditie verkeerd en werken uitsluitend met originele onderdelen waardoor de waarde van uw Porsche blijft. Indien nodig adviseren wij u graag bij de aan- en verkoop van uw klassieke Porsche.

Classic onderhoud prijzen
Bekijk hier alle onderhoudsprijzen voor uw Porsche. Voor klassiekers geldt een gereduceerd Porsche Classic tarief voor zowel de serviceprijzen als het uurtarief bij reparatie. Deze korting op onderhoud bedraagt 20 procent ten opzichte van de standaard prijzen.

Classic onderhoud afspraak
U kunt eenvoudig online een afspraak voor een Classic Check plannen via onze werkplaatsplanner of per telefoon via: + 31 (0) 43 8000 911 of via service@porschecentrummaastricht.nl