Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Tequipment accessoirezoeker

Wilt u uw Porsche personaliseren met originele Porsche accessoires? Neem dan een kijkje in de Porsche Tequipment accessoirezoeker. Hier vindt u een compleet assortiment aan diverse accessoires voor alle type Porsches. Zo kan uw Porsche achteraf aangepast worden aan uw wensen in elk seizoen. De originele Porsche accessoires in de Porsche Tequipment accessoirezoeker voldoen uiteraard aan onze hoge eigen op gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Porsche Tequipment accessoirezoeker
U kunt het rijden in uw Porsche nog uitzonderlijker te maken door originele Porsche accessoires toe te voegen aan uw Porsche uit de Porsche Tequipment accessoirezoeker. Hier vindt u voor alle Porsche modellen tal van mogelijkheden. Zowel van interieur tot exterieur. Voor alle type Porsche Cayman, Boxster, 911, Taycan, Panamera, Macan en Cayenne zijn er accessoires beschikbaar. Bekijk alle mogelijkheden in de Porsche Tequipment accessoirezoeker.

Contact
Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over Porsche accessoires of de Porsche Tequipment accessoirezoeker? Neem dan contact op met de Parts medewerkers van het magazijn. Zij zijn te bereiken via: (0) 43 8000 911 of via info@porschecentrummaastricht.nl

Accessoires voor u
Neem een kijkje in de wereld van Porsche Tequipment. Van model specifieke accessoires tot algemene accessoire oplossingen: laat u inspireren door het gevarieerde productprogramma in de Porsche Tequipment Accessoirezoeker.


Porsche Tequipment Accesoirezoeker

Porsche 911 - Indoor afdekhoes

Porsche 911 - Indoor afdekhoes

Nauwsluitende indoor autohoes van ademend, antistatisch en vuil werend materiaal. Met gekleurd Porsche embleem.

Bekijk
Porsche Taycan - Winterwielen

Porsche Taycan - Winterwielen

20 inch Taycan Tequipment Design complete winterwielenset zwart gespoten (hoogglans). Aerodynamisch geoptimaliseerde lichtmetalen wielen in Tequipment design.

Bekijk
Porsche Macan - Fietsendrager

Porsche Macan - Fietsendrager

U kunt max. 3 fietsendragers monteren. Voor alle gangbare fietsen tot een framebuisdiameter van 100 mm. Met omvalbeveiliging voor een veilig vastzetten van de fiets.

Bekijk
Porsche Cayenne - Bagageruimtekuip, vlak

Porsche Cayenne - Bagageruimtekuip, vlak

Precies passende kofferbakbeschermer in zwart met voertuigsilhouet en Porsche logo. Waterdicht en afwasbaar.

Bekijk