Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Occasions

1g8a1163a-verbeterd-nr-bewerkt.jpgGegarandeerde passie.

Een Porsche blijft altijd een Porsche. Onze Porsche Approved Occasions wekken dan ook net zoveel emoties op als op de eerste dag. Ze stralen de passie uit waarmee we ze op 111 punten hebben gecontroleerd. Ze laten uw hart sneller kloppen, omdat we heel ons hart en onze ziel in het klaarmaken van de auto's leggen. En ze bieden zekerheid door onze Porsche Approved Garantie.


Dat maakt het verschil.

De 111-puntencheck.

Voor onze Porsche Approved Occasions gaan we een stap verder. Onze technici controleren de staat van de auto nauwgezet aan de hand van een checklist met 111-punten. Ook worden de volledige documentatie en geschiedenis van de auto nauwkeurig bekeken. Op die manier creëren we meer dan alleen een bewijs van kwaliteit. Wij creëren vertrouwen en blijvende waarde.

Meer informatie

vm22-2492.jpg
vm22-2491.jpg

Het klaarmaken van de auto.

Niets ontsnapt aan de ogen van onze technici. Alle functies worden gecontroleerd en indien nodig worden reparaties uitgevoerd met originele Porsche onderdelen. Bij het klaarmaken is er ook veel aandacht voor het optische. Gedreven door passie en perfectie brengen wij onze Porsche Approved Occasions zoveel mogelijk terug in de originele staat.


Porsche Approved Garantie.

Elke gecertificeerde occasion wordt geleverd met ten minste 12 maanden Porsche Approved Garantie en/of de bestaande garantie op een nieuwe Porsche, evenals Porsche Assistance. De Porsche Approved Garantie dekt alle onderdelen en biedt zekerheid op hetzelfde niveau als de garantie op een nieuwe Porsche. Porsche Assistance garandeert ondersteuning en mobiliteit bij pech, een ongeval of diefstal.

Meer informatie

vm22-2493.jpg
vm22-2489.jpg

Porsche E-Performance.

Porsche Approved omvat ook volledig elektrische en plug-in hybridemodellen. De speciaal aangepaste 111-puntencheck omvat onder meer een controle van de hoogvoltaccu. Bovendien biedt uw Porsche Centrum advies en ondersteuning bij de thuisinstallatie van laadaccessoires.

Meer informatie

Porsche Financial Services.

Vervul uw sportwagendroom met de op maat gesneden financierings- en leasingaanbiedingen van Porsche Financial Services. Bovendien kunt u met onze verzekeringsproducten een uitgebreide verzekering tegen schade afsluiten en met onze creditcard, de Porsche Card S profiteren van de talrijke voordelen.

Meer informatie

cl22z06od0003-low.jpg
te19p3fox0008-low.jpg

De originele accessoires van Porsche Tequipment.

Met de hoogwaardige en originele accesoires van Porsche Tequipment kunt u uw occasion achteraf heel eenvoudig aan uw wensen aanpassen. Met producten die perfect bij uw Porsche passen. En bij u. Vraag het onze medewerkers en laat u inspireren.

Meer informatie

Porsche Assistance.

Deze exclusieve service voor klanten garandeert u een gepaste hulpverlening, afgestemd op uw behoeften en persoonlijkheid – 24 uur per dag, 7 dagen per week – in heel Europa.

Meer informatie

ps18assox0005-1-low.jpg
1g8a1230-hdr-bewerkt-2.jpg

Vind meteen de juiste.

Ontdek het aantrekkelijke aanbod van occasions bij Porsche Centrum Maastricht en via onze onlinezoekfunctie naar occasions.

Bekijk onze Approved Occasions