Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Approved Garantie

We kunnen de toekomst niet voorspellen.
Maar de kwaliteit wel.

Porsche biedt de mogelijkheid om een aflopende garantie, zoals de Fabrieksgarantie, te verlengen met een Porsche Approved Garantie. Het is tevens mogelijk om deze garantie los af te sluiten. Met het oog op financiële zekerheid en gegarandeerde mobiliteit adviseren wij u om van deze mogelijkheid gebruik te maken.

Wat valt er onder een Porsche Approved Garantie?
De dekking van een Porsche Approved Garantie is grotendeels gelijk aan de dekking van de Porsche Fabrieksgarantie. Dat wil zeggen een volledige dekking met o.a. uitzondering van aan ouderdom onderhevige of slijtage gevoelige onderdelen. Daarom moet uw auto regelmatig worden verzorgd en onderhouden. Optische en akoestische defecten evenals ouderdom en slijtage zijn geen gebreken en zijn daarom van Porsche Approved uitgesloten. Aan ouderdom / slijtage zijn onderhevig:

 • Ruitenwisserbladen
 • Wielen
 • Remblokken en remschijven
 • Schokbrekers
 • Koppelingsplaat en koppelingsdruklager
 • Aandrijfriem inclusief omloop- en spanrollen
 • Bougies
 • Accu’s
 • Expansievat PDCC
 • Koelmiddel
 • Alle lampen (exclusief xenon- en ledverlichting)
 • Alle filters, vloeistoffen, oliën en vetten

Wat zijn de voordelen van de Porsche Approved Garantie?
Voor een eenmalig vast bedrag sluit vele u onverhoopte reparatiekosten, die voorheen onder de fabrieksgarantie vielen, uit. Deze financiële zekerheid wordt aangevuld met gegarandeerde mobiliteit. Kortom; net als bij een nieuwe Porsche hoeft u zich minder zorgen te maken over problemen en bijbehorende reparatiekosten, mochten deze zich onverwachts toch voordoen. Ook de Porsche mobiliteitsgarantie; Porsche Assistance, is namelijk bij een Porsche Approved Garantie inbegrepen. Porsche Assistance treedt in werking bij pech, ongevallen of diefstal en heeft een dekkingsgebied van heel Europa. De uitgebreide hulpverlening varieert o.a. van assistentie bij lekke banden, lege accu’s en uitval van systemen tot hulp na het tanken van de verkeerde brandstof.

De voorwaarden

 • Het afsluiten van een Porsche Approved Garantie is mogelijk voor Porsches met een maximale leeftijd van 14 jaar en een kilometerstand van minder dan 200.000 km. De garantie is overdraagbaar bij particuliere verkoop of verkoop binnen de Porsche organisatie.
 • Een Porsche Approved Garantie is enkel mogelijk voor Porsches met originele onderdelen (met inbegrip van velgen en banden met N-codering). Tevens is chiptuning of andere vorm van (niet-originele) modificaties aan de auto niet toegestaan voor de garantieverlenging.
 • De Porsche Approved Garantie geldt voor een periode van 12, 24 of 36 maanden. Ook als u uw auto niet met een Porsche Approved Garantie hebt gekocht of als de standaard garantietermijn al is verstreken kunt u de Porsche Approved garantie aanvragen. Let op, uw Porsche moet dan 90 dagen op uw naam staan.

Prijzen Porsche Approved Garantie

Jaar

718

911

Cayenne

Macan

Panamera

Taycan

1 jaar*

€ 1.422,-

€ 1.890,-

€ 1.868,-

€ 1.674,-

€ 1.936,-

€ 1.936,-

2 jaar*

€ 2.172,-

€ 3.012,-

€ 2.970,-

€ 2.613,-

€ 3.096,-

€ 3.096,-

3 jaar*

€ 2.860,-

€ 4.060,-

€ 4.010,-

€ 3.510,-

€ 4.185,-

€ 4.185,-

Incl. BTW en Assurantiebelasting

 

 

*Bovenstaande bedragen zijn incl. BTW. Het bedrag is opgebouwd uit de kosten voor de verzekeringspremie (BTW vrij), de aanmelding en activatie, de mobiliteitsgarantie en het keuringscertificaat


*Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op Porsche Approved Garantie verlengingen. Indien u los een Porsche Approved Garantie afsluit wordt er € 300,- extra in rekening gebracht. Daarnaast worden de kosten van de 111-puntencheck €225,- in rekeninggebracht.

Let op: Indien u na uitvoering van de 111-puntencheck alsnog besluit om geen garantieverlenging af te sluiten dan brengen wij u daarvoor óók € 225,- incl. BTW in rekening

Afspraak maken
Wilt u de Porsche Approved Garantie verlengen? Maak dan een afspraak via onze werkplaatsplanner. U kiest voor de 111-puntencheck, uw Porsche wordt dan op 111 punten gecheckt. Nadat uw Porsche succesvol deze check heeft doorlopen kunt u kiezen of u de Porsche Approved Garantie wil verlengen voor één of twee jaar. Heeft u ergens vragen over, vul dan het onderstaande formulier in. 

*Ons privacy reglement kunt u nazien op www.porschecentrummaastricht.nl/privacy