Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

APK

Is de tijd aangebroken dat uw Porsche een APK moet ondergaan? Maak dan snel een werkplaatsafspraak bij Porsche Centrum Maastricht. Hiermee voorkomt u een boete en bent u zeker van een Porsche die aan de wettelijke veiligheidseisen voldoet. Porsche Centrum Maastricht is een erkend RDW APK bedrijf.

APK bij Porsche Centrum Maastricht
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Tijdens deze keuring wordt uw Porsche technisch gecontroleerd op het gebied van milieu en verkeersveiligheid. Dit is in Europa een wettelijke keuring die verplicht moet worden uitgevoerd. Hoe vaak de keuring moet worden uitgevoerd is afhankelijk van de brandstof van uw auto. Neem contact op met onze Service Adviseurs als u wilt weten wanneer uw Porsche een APK moet ondergaan.

Wat wordt er gecontroleerd bij een APK?
Bij de APK wordt uw Porsche beoordeeld op onderstaande onderdelen. De beoordeling wordt gedaan door onze ervaren technici die door Porsche zijn opgeleid.

  • De registratie (kilometerstand, voertuigbewijs, identificatienummer en de gebruikte brandstof)
  • Het milieu (uitstoot en uitlaatgassen)
  • De verkeersveiligheid (remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie).

Prijs APK
Het uitvoeren van de APK kost ongeveer 30 minuten. De prijs voor een APK is €99,- inclusief BTW. Het is mogelijk om de APK te laten uitvoeren in combinatie met groot onderhoud. Hierdoor hoeft uw Porsche maar een keer in onze werkplaats te zijn. De kosten van de APK zijn dan gratis. Tevens is het mogelijk om de APK te combineren met een Service Dialoog.

Maak een afspraak voor uw APK
U kunt eenvoudig en snel een afspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Via de werkplaats planner kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer of onze haal- en brengservice. Uiteraard is het ook mogelijk om te wachten in onze showroom terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie en onze prachtige voorraad nieuw en voorraad occasions.