Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Ice Experience

Porsche Ice Experience - Bent u klaar voor de meest waanzinnige ervaring ooit?

In het Noorden van Finland (Levi) op een bevroren meer, staan met spikes geprepareerde Porsches klaar om voor de meest waanzinnig ervaring ooit: De Porsche Ice Experience. Een onvergetelijke ervaring op 66° noorderbreedte. Tijdens deze 5-daagse reis leert u de basis van het rijden op ijs en sneeuw. U leert hoe u gecontroleerd drift en u rijdt onder de meest uitdagende omstandigheden, tijdens de meest bizarre weersomstandigheden in de meest nieuwste Porsches. U vliegt naar Levi en overnacht in een schitterend en karakteristiek hotel, prachtig gelegen op een berghelling met zicht over Levi. De Porsche Ice Experience package bestaat uit:

 • Een 5-daagse reis naar het Porsche Driving Center in Lapland, waarvan 3 dagen wordt gereden.
 • Inclusief vlucht naar Kittila Airport en transfer naar het hotel.
 • 4 Nachten in Levi Hotel Panorama gelegen op de berghellingen van Levi
 • Inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Inclusief instructeur en het bereiden van de nieuwste Porsches
 • Verschillende andere leuke activiteiten

Programma’s Porsche Ice Experience
Porsche Ice Experience biedt een drietal programma’s met elk een eigen moeilijkheidsgraad, variërend van de instaptraining Ice Experience tot het gevorderde programma Ice Force Pro. Zie onderstaand een uitgebreide omschrijving van alle programma’s van Porsche Ice Experience.

 1. Ice Experience
  Gaat u voor het eerst Porsche Ice Experience ervaring op doen? Dan is het eerste programma: Ice Experience wat voor u. Samen met een professionele en enthousiaste instructeur leert u diverse technieken op gevarieerde parcours van het driften en ijs-rijden. Er wordt in dit programma gereden in Porsches met 1,5 mm spikes op de banden. Na het doorlopen van dit programma zal u uzelf verbazen wat voor niveau u in korte tijd heeft bereikt aan rijvaardigheid op sneeuw en ijs.

 2. Ice Force
  Heeft u tijdens het eerste programma van Porsche Ice Experience de technieken succesvol doorlopen en wilt u meer ervaring op doen? Dan is het tweede programma Ice Force wat voor u. Hier kunt u uw eerder geleerde technieken toepassen op grotere parcours, met meer uitdaging en waarbij de snelheden hoger zijn. De ideale racelijn op het ijs wordt steeds belangrijker. Op de banden zitten langere spikes waardoor u meer grip heeft.

 3. Ice Force Pro
  Het programma voor gevorderde sneeuw- en ijsexperts van Porsche Ice Experience is het programma: Ice Force Pro. De hoogste moeilijkheidsgraad en de grootste uitdaging die Porsche in Finland te bieden heeft. U kunt alleen aan het laatste programma deelnemen als u de voorgaande programma’s succesvol heeft doorlopen. Bij het Ice Force Pro programma rijdt u onder andere met een Porsche 911 GT3 of echte Cup auto’s. Deze Porsches zijn voorzien van competitiespikes, hiermee heeft u een gripniveau en bereikt u snelheden die u nooit op sneeuw en ijs voor mogelijk heeft gehouden. U zult merken, bij dit programma gaan de instructeurs tot het uiterste en gebruiken zij alle mogelijke middelen, waaronder analysetechnieken uit de autosport, om het laatste beetje snelheid uit u en de Porsche te halen.

Deelnemen Porsche Ice Experience
Wilt u deelnemen aan een van de programma’s van Porsche Ice Experience? Download dan de Porsche24 app en meld u aan. Indien u vragen heeft of meer informatie wil over prijzen en beschikbaarheid vul dan onderstaand formulier in. Let op: Porsche Ice Experience is ieder jaar opnieuw uitverkocht, dus registreer op tijd uw interesse en eventuele deelname.