Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Porsche Ice Experience

Discover the world in a sports car.
Experiences that move. 
Moments that stay.

Geen tekst

porsche-ice-experience-2023-068-high-klein.jpg

Magical moments at the Arctic Circle. Beyond the asphalt.

Porsche rijgebied Levi, Noord-Finland. De Porsche Ice Experience komt hier tot leven. Uitdagende ijspistes. De nieuwste Porsche modellen. En jij in het middelpunt van de actie. Vanaf het seizoen 2024 kun je een geoptimaliseerd rijprogramma en bijbehorende route verwachten die uw ervaring nog spectaculairder, nog intenser en nog leuker maakt: met DISCOVER-, LEARN-, BOOST- en RACE-trainingsstages en het nieuwe Ice Ultimate-format.

Exclusief rijplezier? Ga dan voor een van de nieuwe trainingen in het programma: de Ice Performance Ladies Special of de Ice One2One met een persoonlijke instructeur.

ice-ex-the-bet-c6i4071-low.jpg

The hottest Porsche models. Test them ice cold.

Extreem rijplezier kent vele vormen. En modellen. Voor de verschillende trainingsfasen staan krachtige trainingspartners tot je beschikking, zoals de Porsche 911 Turbo S, Porsche 911 Carrera 4 GTS, Porsche 911 Carrera GTS, Porsche Taycan GTS, Porsche Taycan Cross Turismo (als speciaal gedeelte met 5 mm spikes), Porsche 911 Dakar, Porsche 911 GT3 en de Porsche 911 GT3 Cup.

porsche-ice-experience-2023-005-low.jpg

Adrenalin-charged action. In an Arctic atmosphere.

Uitdagende secties, lange rijpaden en fantastische routes door dichte dennenbossen: welkom op de grenzen van de rij-fysica. In de Porsche Driving Area Levi maak je kennis met het opwindende gevoel van rijden met een sportwagen over ijzige paden. Kun je een spannendere manier bedenken om de unieke natuur van Finland te verkennen?

about-ice-contentteaser3-new.jpg

Unforgettable highlights beyond the ice tracks.

Een huskytocht over bevroren meren. Een uitstapje naar het 'SnowVillage'. Of een helikoptervlucht over het magische winterlandschap. In de Arctische omgeving wachten unieke avonturen, waarvan begeleiders van de Porsche Ice Experience volop kunnen genieten. Desgewenst kun je met de Begeleidersspecial speciale extra activiteiten selecteren. Het Porsche Ice Experience Team helpt je graag bij de organisatie.

From beginner to expert on the ice. With coordinated training formats.

Ga van Ice beginner naar expert. Het witte winterlandschap dient als een adembenemende achtergrond voor adrenalinevol rijplezier. Voor volledige voertuigcontrole, perfecte drifts en momenten van ongebreideld plezier.

Ice Performance. Ice Force. Ice Force Pro. Ice Ultimate. Dit zijn de trainingsvormen van de Porsche Ice Experience. De focus: gevarieerd. De vereisten: toenemend. Nieuw: de formats worden gestructureerd volgens de fasen DISCOVER, LEARN, BOOST, en RACE.

Geen tekst

porsche-ice-experience-2023-095-low.jpg

Ice Performance – training stage DISCOVER

Je intrede in de fascinerende wereld van wintersport op 4 wielen. Met de basisbeginselen van voertuigbeheersing op sneeuw en ijs krijg je het nodige zelfvertrouwen om veilig te remmen en te accelereren. Speciale rijtechnieken kunnen meteen worden toegepast op veeleisende trajecten en eerste rijpaden. Let op: dit format heeft een nieuwe naam en heette voorheen Ice Experience.

Ice Force – training stage LEARN

Til je rijvaardigheid naar een hoger niveau en leer de krachten van lastwisselreacties en zijwaartse versnelling kennen. Lange rijbanen vragen je volledige aandacht. Je zult nog meer tijd achter het stuur doorbrengen en leren hoe je met en zonder elektronische hulpmiddelen kunt presteren. Totdat je op snelheid bent voor de BOOST-fase.

porsche-ice-experience-2023-044-low.jpg
porsche-ice-experience-ifp-w2-14-01-2023-1216-371714.jpg

Ice Force Pro – training stage BOOST

Ice Force Pro betekent topsport. Oefen je voertuigbeheersing op hoge snelheden. Schakel tussen verschillende aandrijfconcepten en word één met je sportwagen op boswegen en extra lange handling tracks. Het maakt niet uit met welk model Porsche je over sneeuw en ijs manoeuvreert. Het motto hier is rijden, rijden, rijden.

Ice Ultimate – training stage RACE

De grootste uitdaging ten noorden van de poolcirkel wacht op je bij Ice Ultimate. In kleine groepen, inclusief één-op-één coaching, ervaar je de sensatie van een Porsche GT racewagen in een zijwaartse drift over ijsbanen. Ervaren Porsche-instructeurs leren je hoe je deze high-performance racer onder de knie krijgt. Puur autosportgevoel. Let op: deze formule is nieuw en bouwt voort op de vorige Ice Cup. Enkel te boeken via Porsche Experience.

porsche-ice-experience-2023-021-low.jpg
porsche-ice-experience-2023-016-low.jpg
porsche-ice-experience-2023-031-low.jpg
porsche-ice-experience-ifp-w7-24-01-2020-1805-low.jpg
porsche-ice-experience-staff-19-02-2020-0057-low-klein.jpg
porsche-ice-experience-2023-089-low.jpgEven more driving pleasure. With new special formats.

geen tekst

ice-ex-1-on-1-097-low.jpg

Ice Performance Ladies Special

Een eersteklas Internationale Vrouwendag voor vrouwelijke Porsche-fans. Onder begeleiding van ervaren Porsche-instructeurs leer je sportief rijden met volledige controle – en dat op supergladde circuits. Diverse extra activiteiten zorgen ook voor onvergetelijke ervaringen buiten de circuits – bijvoorbeeld met een huskysafari en Finse wellness in de ‘Arctic Sauna World’.

porsche-ice-experience-porsche-golf-circle-11-02-2022-3789-low.jpg

Ice One2One

Ga voortvarend van start met onze Ice One2One-ééndagsspecial. Op basis van je kennis en eerdere ervaring met rijden op sneeuw en ijs, krijg je individuele begeleiding van je instructeur. Het grote voordeel: met de directe feedback van professionals leer je snel en effectief de basistechnieken om je vaardigheden onder extreme winterse omstandigheden aanzienlijk te verbeteren.

Take your foot off the gas and enjoy. Feel-good oases in the winter wonderland of Levi.

geen tekst

panorama-hotel-outside-building-snow-levi-finland-crop.jpg

Noorderlicht, rendieren en alle facetten van wintersport: de regio rond Levi blijft boeien. Net als 'Hotel Levi Panorama'. Op een idyllische locatie direct aan de skipiste verwent het 4-sterrenhotel je met een adembenemend uitzicht, een panoramasauna en een gondel rechtstreeks naar het dorp. Bij de Ice Ultimate formule word je ondergebracht in de 'Northern Lights Ranch'. Met grote glazen ramen en een verwarmd glazen dak bieden de comfortabele Sky View Cabins van het 5-sterrenhotel je de beste omstandigheden om het natuurverschijnsel van het noorderlicht te observeren.

ice-ex-1-on-1-195-low.jpg

Afhankelijk van de trainingsvorm die u kiest, kunt u de dag ook afsluiten op andere hoogwaardige dinerlocaties: het 'Design Hotel Levi', de hotels 'Levi Spirit' en 'Levin Iglut - Golden Crown', het 'SnowVillage' en de 'Arctic Sauna World'. Sterrenkok Hans Välimäki is verantwoordelijk voor het garanderen van een uitstekende catering met verfijnde recepten, vers bereide gerechten, geselecteerde ingrediënten en een hoge servicekwaliteit, terwijl hij het algehele culinaire concept perfect tot leven brengt. Alles gericht op één doel: een unieke smaakervaring.

ice-ex-1-on-1-256-low.jpg
ice-ex-1-on-1-225-low.jpg
ice-ex-1-on-1-262-low.jpg

Deelnemen Porsche Ice Experience

Heeft u interesse om deel te nemen aan een van de Porsche Ice Experience programma’s voor de ultieme Porsche ervaring? Download dan de Porsche24 app en meld u aan. Indien u vragen heeft of meer informatie wil over prijzen en beschikbaarheid vul dan onderstaand formulier in. Let op: de Porsche Ice Experience is ieder jaar opnieuw uitverkocht, dus registreer op tijd uw interesse en eventuele deelname.