Ben Pon Jr. Edition - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u
Zondag Gesloten

 

Modellen

Ben Pon Jr. Edition

Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition

Uiterst exclusief en gelimiteerd, beschikbaar bij Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht: de tot 20 exemplaren gelimiteerde Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition. Ontdek hem hier. 

De Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition is in samenwerking met Porsche Exclusive Manufaktur ontwikkeld. In eerste instantie ter ere van het zeventigjarig jubileum van PON Porsche Import. De feestelijke onthulling – op 30 septemer 2019 – werd overschaduwd door het overlijden van Ben Pon junior op dezelfde dag. Al die avond werd in overleg met Porsche AG besloten de auto naar de bekendste Nederlandse Porsche-ambassadeur te vernoemen.

De 911 Carrera 4S ‘Ben Pon jr.’ heeft de unieke paint-to-sample kleur Fischsilbergrau. Dit is dezelfde kleurstelling als die van de Porsche 356 Knickscheibe, de eerste door Pon Porsche Import geïmporteerde Porsche en mede de allereerste Porsche die de Nederlandse bodem betrad. Daardoor was Pon de eerste Porsche importeur ter wereld.

Onderscheidend. Exclusive Design. 
De Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition onderscheidt zich onder meer door de SportDesign voorbumper, SportDesign sideskirts en aluminium sierlijsten rond de zijruiten. Daarnaast wordt de auto standaard onder andere geleverd met 20/21 inch Carrera Exclusive Design velgen en een Licht Design Pakket. Technisch is de ‘Ben Pon jr.’ gebaseerd op de 992 Carrera 4S Coupé met de bekende 3,0-liter zescilinder bi-turbo boxermotor met 450 pk en 530 Nm, naar keuze met 8-traps PDK of met een handbak met 7 verzetten. Een Sport Chrono Pakket inclusief rijmodusschakelaar en een sportuitlaatsysteem met zilverkleurige sporteindpijpen zijn eveneens standaard. Bekijk het exclusieve design. 

Porsche 911 Carrera 4S Ben Pon Jr. Edition: riante uitrusting
Deze unieke 911 Carrera 4S is uitgevoerd in een exclusief lederen interieur in Grafietblauw en stiksels in GT-zilver. Het dashboard en de verlichte Ben Pon jr.’-dorpellijsten van donker aluminium zijn voorzien van de handtekening van de succesvolle entrepreneur. De achterzijde van de verwarmbare Adaptieve sportstoelen Plus is bekleed met blauw leer. De speciale vloermatten zijn met hetzelfde leer afgebiesd. De ‘Ben Pon jr.’ heeft daarnaast diverse bijzondere accenten, zoals de hemelbekleding en zonnekleppen in Race-Tex, een hoogwaardig microvezelmateriaal dat gedeeltelijk is gemaakt van gerecyclede polyestervezels. Het standaard GT-sportstuurwiel heeft stuurverwarming. Ontdek meer details.

Benieuwd naar meer informatie over deze gelimiteerde Porsche 911? Neem contact op met ons verkoopteam of kom langs in een van onze showrooms.

Bekijk onze voorraad nieuw

ben-pon-jr-2.jpg
ben-pon-jr-1.jpg
pgz-2.jpg
ben-pon-jr-3.jpg
pon-jr-7.jpg
ben-pon-jr-4.jpg
pon-jr-9.jpg
pon-jr-4.jpg
pgz-1.jpg