Gebruikte Porsche - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Gebruikte Porsche

Welkom bij Porsche Centrum Maastricht!

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ B.V. en de officiële Porsche dealers van Limburg, Noord-Brabant en omgeving. Bent u op zoek naar een gebruikte Porsche? Dan bent u hier aan het juiste adres. In totaal hebben Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven, verdeeld over 2 vestigingen, meer dan 80 technisch perfect in staat gebruikte Porsches. 

Bekijk gehele voorraad aan gebruikte Porsches


ruime-voorraad-porsche-occasions-gebruikte-porsche-min.jpg

Onbezorgd rijplezier

Dankzij de Porsche Approved Garantie kunt u uitgaan van onbezorgd rijplezier. Alle gebruikte Porsches van Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn voorzien met 1 jaar Porsche Approved Garantie. Hiermee bent u verzekerd dat uw gebruikte Porsche waardige service en preparatie heeft ondergaan en voldoet aan de standaarden zoals u deze van Porsche zou verwachten. Lees meer over de Porsche Approved Garantie.

Bekijk alle gebruikte Porsches


Meer dan 80 perfecte gebruikte Porsches

Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ. De ruime voorraad aan gebruikte Porsches zijn verdeeld over beide vestigingen. Bij elk model staat aangegeven bij welke vestiging de gebruikte Porsche staat. Onze Verkoop Adviseurs staan voor u klaar om u een passend advies te geven over de Porsche waar u altijd al van heeft gedroomd. Bent u op zoek naar een specifiek model? Aarzel niet en neem contact op. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Bekijk alle gebruikte Porsches


contact-porsche-centrum-eindhoven-porsche-centrum-maastricht.JPG
maak-proefrit-porsche-centrum-eindhoven-porsche-centrum-maastricht-min.jpg

Ervaar uw droom Porsche

Staat uw droom Porsche er tussen? Vraag dan via de website een vrijblijvende proefrit of offerte aan. Onze Verkoop Adviseurs nemen dan contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Naast een ruime voorraad aan gebruikte Porsches kunt u bij Porsche Centrum Maastricht ook terecht voor een ruim aanbod aan nieuwe Porsches en onderhoud aan uw Porsche. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op. 

Voorraad nieuwe Porsches

Onderhoud voor uw Porsche

Neem contact op 

Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199 AH Maastricht-Airport
Telefoonnummer: (0) 43 8000 911
E-mail: info@porschecentrummaastricht.nl

Porsche Centrum Eindhoven
De Scheper 305 
5688 HP Oirschot
Telefoonnummer: (0) 888 911 911 
E-mail: info@porschecentrumeindhoven.nl