Porsche Get Together Weekend

Graag nodigen wij u van harte uit voor het ‘Get Together’ weekend op zaterdag 23 en zondag 24 november. In dit weekend is Porsche Centrum Maastricht dé plek waar alles samenkomt. Het 'Get Together' weekend laat u kennis maken met ons bedrijf, onze mensen, onze voorraad én zal u voorbereiden op onze toekomst. 

Wij zien u graag in onze showroom
In dit weekend staat een éxtra grote collectie Porsche Approved Occasions voor u klaar, allemaal voorzien van het Porsche Approved Garantie label waar wij u graag meer over vertellen deze dagen. Stap met één van onze instructeurs in een (beschikbare) Porsche en rijd mee tijdens een Driving Experience en ontdek de indrukwekkende (rij)eigenschappen van onze modellen. Voor onze jonge Porsche fans hebben wij een speciale Kids Corner waar zij zich kunnen vermaken terwijl u de andere activiteiten aan het bezoeken bent. Het belooft een geweldig weekend te worden voor jong én oud. 

Neem een kijkje in onze werkplaats 
Neem een kijkje in onze werkplaats, waar onze monteurs u door middel van korte workshops kennis laten maken met een aantal van hun werkzaamheden en de technologie die in een Porsche zit. Want hoe zit het hybride-systeem nu precies ingebouwd? Hoe ziet een motorblok er van dichtbij uit? Bekijk de onderkant van een Porsche en laat u alles vertellen door onze monteurs. Oók de specialisten van ProTech Midden- Brabant leggen u graag uit hoe u uw Porsche in perfecte staat houdt, van een uitgebreide lakbehandeling tot aan tips voor het correct wassen en schoonmaken van uw auto.

Maak uw dromen waar
Bereid u vast voor en bekijk onze voorraad occasions. Staat uw droom Porsche er tussen? Maak kennis met elkaar tijdens dit weekend en wij maken graag voor u een voorstel op maat.

Wij kijken uit naar uw komst!

De openingstijden van dit gezellige en mooie weekend zijn:

  • zaterdag 23 november: 09:30 tot 17:00 uur
  • zondag 24 november: 10:30 tot 16:30 uur

Ons adres is:

Porsche Centrum Maastricht
Afrikalaan 37
6199 AH Maastricht-Airport