Berichtgeving RDC datalek - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Berichtgeving RDC datalek

30 maart 2021

MAASTRICHT-AIRPORT - update: 30 maart 2021 - 10.00 uur

De politie heeft Pon Porsche Import op de hoogte gesteld van een digitale inbraak als gevolg van het datalek bij RDC eerder deze week. Hierbij zijn vertrouwelijke klantgegevens buitgemaakt. Er is uitgebreid onderzoek gedaan met de relevante autoriteiten. Indien uw gegevens in onbevoegde handen terecht zijn gekomen wordt u persoonlijk middels een e-mail of per post op de hoogte gebracht. Heeft u geen e-mail of brief ontvangen? Dan zijn uw gegevens niet betrokken bij de datalek.  

Wij adviseren u om extra alert te zijn op verdachte situaties, zoals e-mailspam of mogelijke pogingen tot phishing. Als u per e-mail, sms, WhatsApp of telefoon wordt benaderd door partijen die werkzaamheden aan uw auto willen uitvoeren en daarvoor willen langskomen op uw huisadres of u vragen de auto ergens langs te brengen, ga daar dan niet op in. Wij zullen u nooit op deze manier benaderen. Ook zullen afleveringen of voertuiginnames uitsluitend bij uw Porsche Centrum plaatsvinden. In geval van twijfel kunt u uiteraard altijd contact opnemen met uw dealer.

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met: klantcontact@porsche.nl.

Met sportieve groet,

Ad Geerts
Luc Vanderfeesten