Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord

Ryan Jonker nieuwe directeur Porsche Centrum Maastricht

01 september 2023

Maastricht-Airport, 1 september 2023

Bij Porsche Centrum Eindhoven (binnenkort Porsche Centrum Brabant) en Porsche Centrum Maastricht wordt hard gewerkt aan een nóg mooiere Porsche toekomst, met voor u de beste merk- en klantbeleving. Nadat vorig jaar, als onderdeel van dit proces en onze groei, Martijn van Baal de (nieuwe) rol van Directeur Porsche Centrum Eindhoven op zich nam, kunnen we nu met veel plezier voor Maastricht eenzelfde verandering melden.


Per deze maand is Ryan Jonker gestart als de nieuwe Directeur Porsche Centrum Maastricht. Ryan is voor velen van u al een bekend gezicht; sinds de oprichting in 2017 is hij als Brand Manager Bentley één van de drijvende krachten geweest achter het succes van Bentley Maastricht, een activiteit waar hij ook in zijn nieuwe rol eindverantwoordelijk voor blijft. Al sinds 2014 is hij onderdeel van onze PGZ Porsche organisatie, met daarvoor een periode waarin hij werkzaam was voor Porsche Nederland.

De rol van Brand Manager Bentley heeft met Gijs Verheijden, een ervaren kracht die vanuit Audi de overstap maakt, inmiddels een nieuwe invulling gekregen.

Ryan kijkt ernaar uit om de komende maanden (hernieuwd) kennis met u te maken en het team van Porsche Centrum Maastricht staat onverminderd klaar om u van harte te ontvangen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij een bezoek in Maastricht de showroom van Bentley te bezoeken, waar Gijs u graag samen met Dirk Prinssen ontvangt.