Onze voorzorgsmaatregelen omtrent het coronavirus

- Maastricht-Airport,

Dit zijn onze voorzorgsmaatregelen
Onze showroom is open voor u (op afspraak)

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

U bent van harte welkom in de showroom en werkplaats
Onze gastvrouwen, verkoop- en serviceadviseurs heten u tijdens de reguliere openingstijden van harte welkom. Om ons team in staat te stellen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen, verzoeken wij u vriendelijk om voorafgaand aan uw bezoek een afspraak te maken. Tijdens uw bezoek is ons team extra alert op persoonlijke hygiëne. Zo begroeten we elkaar niet met het geven van een hand en blijven we op twee meter afstand. Ook u verzoeken we vriendelijk om zorgvuldig met deze richtlijnen om te gaan. 

Maak gebruik van de haal- en brengservice
Ook onze monteurs nemen wanneer zij aan uw Porsche werken alle richtlijnen van het RIVM zeer serieus. Daarnaast wordt uw Porsche na de werkzaamheden volledig nagelopen en nemen we de handgrepen, het stuur en de versnellingspook extra af om de risico’s te beperken. Kunt of wilt u uw auto niet brengen? Onze chauffeurs werken met handschoenen en hebben veiligheidsinstructies gehad om de risico’s tijdens onze haal-en brengservice zo veel mogelijk te beperken.

Heeft u zich ingeschreven voor een evenement?
Het aangescherpte beleid leidt ertoe dat alle geplande evenementen, zoals de PCH Opwarmrit (zondag 22 maart) en het Special Occasion Weekend (27, 28 en 29 maart) zullen worden uitgesteld of afgelast. Mocht u ingeschreven staan bij een specifiek evenement, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte van de nieuwe datum zodra deze bij ons bekend is.

Indien u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/ of koorts verzoeken wij u vriendelijk om een van onze showrooms niet te bezoeken. 

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens in onze showroom in Oirschot en Maastricht-Airport.

Met vriendelijke groet,

Ad Geerts
Luc Vanderfeesten