Porsche Occasion - Porsche Centrum Maastricht
Let op!

U gebruikt een verouderde browser. De website van Porsche Centrum Maastricht is niet geoptimaliseerd om in deze browser te werken.

U kunt hierdoor problemen met de website ervaren. Wij raden u aan gebruik te maken van Google Chrome of Firefox om de website te bekijken.

Akkoord
Porsche Centrum Maastricht
Car Configurator
Contact

Porsche Centrum Maastricht

Afrikalaan 37

6199AH Maastricht-Airport

T: 043 8 000 911

info@porschecentrummaastricht.nl

Openingstijden

Maandag - vrijdag 08:00u - 18:00u
Zaterdag 09:30u - 16:30u (Showroom)
  09:30u - 13:30u (Werkplaats)
Zondag Gesloten

 

Modellen

Porsche Occasion

Sportiviteit en pure rijbeleving – Porsche Occasions

Denkt u aan Porsche dan denkt u aan sportiviteit en pure rijbeleving, ook bij een Porsche Approved Occasion. Bent u al bekend met de Porsche Occasion modellen? Ontdek de complete voorraad van Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven. 

Bekijk gehele Porsche Approved Occasion collectiePorsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven zijn onderdeel van PGZ en zijn de officiële dealers voor Limburg e.o. en Noord-Brabant. Hier komen passie, persoonlijkheid, kwaliteit en snelheid samen. De toewijding aan onze klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

Porsche Occasion collectie
Porsche Centrum Maastricht en Eindhoven hebben meer dan 80 technisch perfecte Porsche Occasions op voorraad. Bekijk gehele Porsche Occasion collectie, of bekijk de collectie per model: 

Bekijk gehele Porsche Approved Occasion collectie

 

Proefrit of offerte aanvragen
Op de website van Porsche Centrum Maastricht en Porsche Centrum Eindhoven vindt u alle Porsche Occasions. Wilt u een proefrit maken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan op de desgewenste Porsche en vul het formulier in. Onze sales adviseurs nemen contact met u op. 

Vraag proefrit of offerte aan

 

Porsche Approved Occasion Garantie
Niets gaat boven een technisch perfecte auto en puur rijplezier, met de Porsche Approved Occasion Garantie bent u hiervan verzekerd. Alle Porsche Occasions van Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Centrum Maastricht zijn voorzien van 1 jaar Porsche Approved Occasion Garantie. Let bij aankoop van een Porsche Occasion altijd op het Porsche Approved-keurmerk. Hierdoor weet u dat uw toekomstige Porsche in topconditie is en voorzien is van originele Porsche onderdelen. Lees hier meer over de Porsche Approved Occasion Garantie

Contact
Het vinden van de juiste Porsche Occasion is vaak maatwerk en per persoon verschillend. Staat uw droom Porsche er niet tussen? Of heeft u nog vragen over een specifiek model? Neem dan contact op met een van onze sales adviseurs. Zij helpen u graag bij het vinden van uw droom Porsche Occasion die aan al uw wensen voldoet. 

Porsche Centrum Maastricht: info@porschecentrummaastricht.nl of +31 (0) 43 8000 911